5 unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță

Vești extraordinare pentru turiștii care doresc să călătorească în România în următoarea perioadă. Oficial, au început să fie emise voucherele de vacanță pentru anul 2022. Pentru că luna mai este o perioada perfectă pentru planurile de vacanță în sezonul estival, iar România nu a dispărut din opțiunea multora dintre noi, platforma hotelieră online Travelminit.ro oferă tuturor șansa de a-și rezerva cazarea cu vouchere de vacanță. La timp pentru sezonul estival. 

Așadar, dacă ești în căutare de cazare, fie că vrei să-ți petreci concediul la mare sau la munte, ți-am pregătit o listă cu 5 de unități de cazare unde poți achita cu vouchere de vacanță.

Cardurile de vacanță pentru 2022 au început să fie încărcate!

În pragul sezonului estival, cardurile de vacanță pentru 2022 au început să fie încărcate. Voucherele de vacanță vor putea fi folosite numai pe teritoriul țării noastre, iar în cazul celor rămase neutilizate din 2019 și 2020, termenul de valabilitate a fost prelungit până în iunie 2022, astfel că turiștii mai au o șansă pentru a profita de ele.

Începând din acest an, tichetele de vacanță vor fi disponibile numai pe suport magnetic, pe un card alimentat cu 1.450 de lei, aceeași sumă ca și până acum. Pe Travelminit.ro, plata cu cardul de vacanță se face rapid, dintr-un click, ceea ce eficientizează procesul de rezervare a cazării. Perioada de valabilitate a voucherelor emise în 2022 este de un an, însă o altă veste bună pentru turiști este că statul va oferi în mod recurent aceste tichete până în 2026 inclusiv.

5 unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță

Hotel Szeifert, Sovata

Dacă ești în căutarea unui sejur în care să te răsfeți, Hotelul Szeifert este una dintre alegerile potrivite. Situat în Sovata, la 260 de metri de renumitul Lac Ursu şi chiar pe malul Lacului Negru, hotelul oferă acces în zola wellnes, saună, cadă cu hidromasaj, zone de relaxare, iar restaurantul proprietăţii serveşte specialităţi locale preparate cu ingrediente proaspete.

Hotel Alma, Mamaia

În planurile tale se află să prinzi răsăritul pe malul mării? Hotelul Alma Mamaia oferă cazare în Mamaia, la 350 de metri de plajă, în apropiere de Aqua Magic Mamaia și Pavilionul Expozițional Constanța. Satul de vacanță din Mamaia se află la 700 de metri de Hotelul Alma Mamaia, iar lacul Siutghiol este la 4,2 km, iar camerele unității de cazare sunt dotate cu toate cele necesare pentru o vacanță perfectă.

Citește și: Minuni ascunse: 5 lacuri mai puțin cunoscute din România

Atrium Panoramic Hotel & Spa, Predeal

Și pentru că răcoarea de la munte va fi perfectă în zilele toride, la Atrium Panoramic Hotel & Spa te vei putea bucura de servicii wellness, jacuzzi saună sau o seară de relaxare în compania prietenilor în spațiul special amenajat cu masă de biliard sau air hockey.

Pensiunea Palace, Odorheiu Secuiesc

Nu puteam rata zona Harghitei de pe lista noastră. Situat la periferia oraşului Odorheiu Secuiesc, Pensiunea Palace este locul potrivit în care te poți odihni într-un cadru liniștit și plăcut. Toate unităţile de cazare au mobilier rustic din lemn de pin cu aer condiţionat şi TV. Pensiunea Palace este la 400 de metri de restaurante și baruri locale, precum și la aproximativ 300 de metri de o staţie de autobuz locală.

Casa Octavian, Sucevița

Aflată în vecinătatea unei păduri, Casa Octavian este ideală pentru un sejur în Bucovina. Regiunea, denumită cândva „Elveția Orientului”, la care se adaugă armonia peisajului cu cele mai miraculoase culori, garantează că timpul petrecut în acest loc vă oferă un sentiment aparte de liniște și evadare din cotidian în orice anotimp. Aerul curat, multitudinea de activități de recreere, farmecul indiscutabil conferit de ținutul bucovinean, mozaicul etno-cultural, priveliștea de o rară frumusețe în mijlocul căreia se desfață splendidele mănăstiri construite de foști domni și boieri, sunt doar câteva dintre beneficiile de care poți profita alegând serviciile de cazare oferite de Casa Octavian.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

Sursa foto: dreamstime.com