Unde poți călători cu cardul de vacanță UP România?

În această perioadă, mulți dintre noi sunt cu gândul la următoarea aventură. Dacă te numeri și tu printre ei, acum este momentul potrivit să îți materializezi planurile. Travelminit îți pune la dispoziție cea mai largă ofertă de cazare cu vouchere din România, inclusiv cu cardurile de vacanță UP, astfel încât să ai parte de un sejur perfect. 

Mai mult decât atât, îți oferim șansa de a câștiga un  iPhone 14 sau unul dintre cele 3 vouchere de călătorie Travelminit în valoare de 500 de lei. Tot ce trebuie să faci e să rezervi un sejur achitat cu cardul UP Vacanță, până la data de 16 iulie 2023, și vei fi înscris automat în cursă! Află mai multe detalii despre concursul nostru aici.

Sună bine? Nu îți mai rămâne decât să găsești cazarea perfectă pentru sejurul tău, iar noi avem câteva idei interesante pentru tine. Să începem!

Razelm Luxury Resort****, Jurilovca

Razelm Luxury Resort este o oază de liniște și relaxare situată în locul în care Dunărea întâlnește Marea Neagră, în care natura și tehnologia se împletesc armonios, oferindu-ți o experiență de vacanță unică. Ai o mulțime de variante de cazare pentru care poți opta, cum ar fi camere standard, cu balcon, bungalouri cu terasă și apartamente. De asemenea, vei avea parte de mic dejun delicios în fiecare dimineață, inclus în prețul unei rezervări.

Citește și: Top cele mai frumoase muzee în aer liber din România

Portal Village – Adults Only****, Sibiel 

Portal Village este un colț de paradis pentru iubitorii de natură și aventură, aflat la 25 de kilometri de Sibiu, unde te poți retrage pentru a te deconecta după un city-break. Satul de vacanță este compus din opt bungalouri premium, un restaurant, o căsuță de wellness, o sală multifuncțională pentru antrenamente, ședințe și activități, precum și spații amenajate pentru activități în aer liber. Rezervă un sejur la Portal Village și beneficiezi de mic dejun gratuit, pe toată perioada șederii tale.

Hotel Tisa***, Băile Olănești

Stațiunea Băile Olănești este renumită pentru izvoarele sale termale, folosite într-o gamă largă de tratamente ale diverselor afecțiuni, precum cele respiratorii, digestive, dermatologice și alergice. Hotel Tisa este situat pe Aleea Izvoarelor, într-un cadrul natural deosebit, și oferă oaspeților săi o mulțime de facilități de tratament și relaxare. Un sejur la Hotel Tisa include mic dejun și acces gratuit la zona de SPA, cu piscină interioară, saună uscată și sală de fitness.

Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14***, Băile Herculane

Dorești să te răsfeți cu o experiență relaxantă la un SPA? Ce părere ai despre o vacanță la Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14, situat în Băile Herculane? Aici vei găsi toate facilitățile necesare pentru a te deconecta complet: camere confortabile, piscină încălzită, saună finlandeză, saună uscată, jacuzzi, terapii, tratamente și masaje.

Hotel Carpat Inn****, Azuga

Stațiunea de la poalele munților Bucegi este renumită în rândul iubitorilor sporturilor de iarnă iar în timpul sezonului cald, este destinația ideală pentru plimbări în natură și drumeții. Hotelul de patru stele dispune de 34 de camere cu vedere panoramică asupra întregii stațiuni, dotate cu toate cele necesare unui sejur confortabil. Rezervă un sejur la Carpat Inn și ai mic dejun gratuit în fiecare dimineață, plus acces la zona de SPA, care include piscină interioară, cu apă sărată, piscină pentru copii, jacuzzi și sală de fitness.


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.