Pluxee și Travelminit premiază dragostea pentru călătorii

Dorul de ducă nu îți mai dă pace și ești cu gândul la următoarea escapadă în România? Ei bine, acum este șansa ta să călătorești și să câștigi, deoarece Travelminit și Pluxee pun la bătaie un cupon de călătorie în valoare de 1000 lei, oferit săptămânal, pentru a-i răsplăti pe cei cu suflet de călător. 

Trebuie doar să îți rezervi o călătorie în intervalul 18.04 – 30.06.2024, să o plătești cu cardul de călătorie Pluxee, și vei fi înscris automat în concurs. În plus, poți beneficia de o reducere specială de 35 de lei, utilizând codul 35PLUXEE, în momentul rezervării unui sejur cu cardul tău de vacanță Pluxee. 

Găsești mai multe detalii despre concursul nostru aici și despre regulamentul campaniei aici.

În continuare, îți prezentăm 5 unități de cazare, pe care le poți rezerva cu cardul Pluxee. Să începem!

Residence Central Annapolis Brașov

Orașul de la poalele muntelui Tâmpa se bucură de o popularitate deosebită în rândul celor care vor să evadeze din forfota marilor orașe și să descopere străzile sale pline de istorie. Residence Central Annapolis este situat chiar în inima medievală a Brașovului, astfel încât vei fi la doar câțiva pași distanță de toate atracțiile importante, cum ar fi Piața Sfatului, Biserica Neagră și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Unitatea de cazare este amplasată într-un imobil istoric și cuprinde 24 de camere spațioase, dotate cu toate cele necesare unui sejur plin de confort. 

Citește și: Top atracții din Bistrița Năsăud

Eros Beach Resort Năvodari

Visezi cu ochii deschiși la zilele însorite de vară, acompaniate de sunetul valurilor? Ce spui de un sejur la Eros Beach Resort din stațiunea Năvodari? Aici te vei bucura de facilități de cazare de top, la pachet cu acces la plaja privată a resortului, șezlonguri gratuite și mic dejun delicios în fiecare dimineață!

Hotel Carpathia Club **** Sinaia 

Dacă pentru tine un concediu nu este complet fară o escapadă montană, îți propunem o vacanță de patru stele, în stațiunea Sinaia, la Hotel Carpathia Club. Unitatea de cazare dispune de o zonă de wellness, dotată cu două saune, piscină și cadă cu hidromasaj, astfel încât să uiți de orice griji ai adus alături de tine. De asemenea, hotelul este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de telecabină și la 10 minute distanță de către gară.

Insula Nada Apelor Maliuc

Simți nevoia să te deconectezi de la cotidian și să te reconectezi cu natura? Un sejur în Deltă este exact ceea ce ai nevoie, atunci când vrei să îți reîncarci bateriile. Insula Nada Apelor Maliuc este situată într-un cadru natural de vis și cuprinde 10 camere spațioase, dotate cu aer condiționat, paturi confortabile și TV. În plus, unitatea de cazare oferă oaspeților săi servicii de wellness, pentru o experiență completă.

Suzanne Rooms Stațiunea Băile Figa

Situată în Staţiunea Băile Figa, Suzanne Băile Figa oferă camere tip hotel la pachet cu facilități diverse precum grătar, barbeque și WiFi gratuit. Fiecare cameră include un dulap, pat matrimonial și o baie privată, iar oaspeții se pot bucura de acces la facilitățile stațiunii și la diverse activități în zonă, inclusiv drumeții și plimbări cu ATV-ul.


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.