Profită de ofertele verii și descoperă beneficiile Travelminit VIP

Pentru că iubim spiritele aventuriere și dorim să îi încurajăm pe toți cei care și-au propus să exploreze frumusețea țării noastre, am creat programul de loialitate Travelminit VIP, prin care îți răsplătim pasiunea pentru călătorii.

Devino membru Travelminit VIP și bucură-te de reduceri între 10-20% la cazările partenere.

Cu fiecare rezervare adițională, vei primi și mai multe avantaje, precum mic dejun și servicii gratuite, exclusive pentru clienții VIP. De asemenea, ai posibilitatea de a salva unitățile tale de cazare preferate, pentru a le accesa cu ușurință în viitor, iar înregistrarea și administrarea contului sunt complet gratuite! 

Mai mult decât atât, ai șansa de a câștiga un sejur la Atrium Panoramic Hotel & Spa Predeal  pentru 2 adulți + 2 copii (cu vârsta de până la 12 ani împliniți), timp de 3 nopți, cu demipensiune inclusă și acces la facilitățile wellness din cadrul unității de cazare! Cum? Foarte simplu. Creează un cont Travelminit VIP aici, în doar câțiva pași și ești înscris automat în concurs! Extragerea va avea loc pe data 1 august 2023! Mult succes tuturor! 

Află mai multe despre regulamentul concursului aici

În continuare, îți prezentăm câteva unități de cazare din portofoliul nostru perfecte pentru următoarea ta vacanță!

Atrium Panoramic Hotel & Spa, **** Predeal

Visezi la o vacanță în care să te relaxezi și să uiți de griji? Atrium Panoramic Hotel & SPA din stațiunea Predeal este o oază de liniște și pace, unde poți savura din plin timpul dedicate ție. Hotelul de 4 stele dispune de o zonă de la relaxare cu piscină interioară și jacuzzi, la care ai acces în mod gratuit. Totul este completat de priveliștea fermecătoare a munților Bucegi.

Hotel Tisa ***, Băile Olănești

În stațiunea Băile Olănești te poți bucura de o gamă largă de tratamente, datorită izvoarelor termale cu proprietăți benefice pentru organism, iar Hotel Tisa este locul perfect unde poți să petreci momente pline de răsfăț. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de mic dejun și acces gratuit la zona de wellness, care dispune de piscină interioară, saună și sală de fitness.

Citește și: City-break în Sibiu: ce poți vizita

Hotel Relax***, Sovata

Stațiunea Sovata este un loc cu adevărat unic, căci găzduiește lacul Ursu-cel mai mare lac helioterm din lume! Hotel Relax este amplasat amplasat într-un cadrul natural superb, la doar câteva minute de lac și dispune de o zonă de relaxare cu jacuzzi, saună uscată, saună umedă și saună cu infraroșu, pe care o poți accesa gratuit. Mai multe decât atât, te vei bucura de mic dejun inclus, în fiecare dimineață!

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.