Reducerile continuă! Profită de Promoții Outlet și rezervă următorul sejur în România

Am încheiat Winter Sale, însă nu trebuie să îți faci griji, căci continuăm cu reduceri de până la 34% la unitățile de cazare din toată țara! Așa că nu mai aștepta și rezervă următoarea vacanță în România în cadrul campaniei Promoții Outlet!

Dacă ți-am făcut poftă de vacanță, îți prezentăm câteva oferte care vor fi pe placul tău cu siguranță. Descoperă ce alte surprize ți-am pregătit pe: https://travelminit.ro/winter-outlet-2023-promotii.

Pensiunea Montebello Predeal

Pune la cale o escapadă în Predeal și relaxează-te la Pensiunea Montebello. Vei avea parte de cazare pentru 2 adulți, pentru minimum 3 nopți,  cu mic dejun în fiecare dimineață și acces la zona de SPA, care cuprinde piscină interioară încălzită, saună uscată și aromaterapie. Cât timp ești acolo, îți propunem să vizitezi Cascada Tamina și Castelul Cantacuzino, care se află la doar câțiva kilometri distanță.

Citește și: Cele mai frumoase destinații pentru iubitorii de zăpadă

Pensiunea Lac Colibița, Colibița

Bucură-te de aerul curat și de peisajele de vis ale munților Călimani și Bărgăului, într-un sejur la Pensiunea Lac Colibița, situată într-o zonă liniștită de pe malul lacului. Cu Travelminit vei avea parte de un sejur pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, într-o cameră cu vedere la pădure, cu mic dejun inclus și acces la saună uscată.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa****, Vulcan

Uită de griji și găsește-ți refugiul la Wolkendorf Bio Hotel & Spa, din localitatea Vulcan! Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, cu mic dejun delicios și acces la zona de wellness, care cuprinde bazin interior, 3 tipuri de saună, cameră de relaxare, bazin de imersie totală după saună și masaj de relaxare! Mai mult decât atât, vei fi întâmpinat călduros cu un coș de fructe la tine în cameră! 

Buchenland Hotel***, Câmpulung Moldovenesc

Petrece-ți vacanța în inima Bucovinei la Buchenland Hotel, din Câmpulung Moldovenesc! Hotelul este amplasat într-o superbă clădire de secol XIX, utilată modern, astfel încât să ai parte de tot confortul de care ai nevoie. Profită de oferta noastră și rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, cu acces la SPA, care dispune de saună uscată și jacuzzi, în perioada 01.04.2023 – 30.09.2023 (inclusiv în weekend).

Hotel Piatra Mare****, Poiana Brașov

Ce spui de o vacanță în cea mai mare stațiune montană din țară? La Hotel Piatra Mare din Poiana Brașov ai cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți cu mic dejun gratuit și acces la centrul Sereno Spa, care include saună, piscină interioară și sală de fitness. 

Harmonia Mundi****, Vlaha

Dacă îți dorești o experiență cu totul atipică, îți propunem un sejur în natură la Harmonia Mundi în Vlaha. Unitatea de cazare este plasată într-un cadru de vis, cu o priveliște uimitoare asupra munților Apuseni. Nu rata oferta noastră de Winter Outlet pentru un sejur de 2 adulți, timp de 2 nopți, cu mic dejun gratuit, acces la ciubăr și saună uscată, în perioada 13.02.2020-31.03.2023, inclusiv în weekend.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe https://travelminit.ro/winter-outlet-2023-promotii și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.