Cu Travelminit VIP ai o reducere în plus la pachetele promoționale de pe Promoții

Încheiem promoțiile de toamnă, însă nu oricum, ci cu… mai multe reduceri! Rezervă cu Travelminit VIP unul dintre pachetele noastre promoționale și vei beneficia de încă un discount de până la 37%. Pe scurt, vei primi reducere la reducere!

Fă-ți gratuit cont VIP și vei avea parte de cele mai bune oferte de cazare toamna aceasta: https://travelminit.ro/ro/vip! Iată câteva recomandări pe care le avem pentru tine:

Salt Resort Cojocna 

Bucură-te de momente de relaxare și răsfăț, la cele mai înalte standarde. Pachetul nostru include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun și acces gratuit la zona de wellness. Resortul dispune de piscină cu apă dulce sau sărată, jacuzzi și saune. Profită de această ofertă în perioada 19.09.2022 – 31.10.2022, inclusiv în weekend.

Citește și: Crame de vizitat în România pentru peisaje spectaculoase și vin bun

Hotel Princes Sophie Sighișoara

Pregătește-te de un city-break în orașul medieval Sighișoara! Rezervă prin Travelminit în perioada 15.09.2022 – 15.11.2022, de duminică până joi, și vei avea parte de un sejur pentru 2 adulți, timp de 2 nopți și acces la SPA. Mai mult decât atât, vei fi întâmpinat călduros cu o băutură din partea casei!

Tiny Transylvania Casele Micești

Redescoperă bucuria lucrurilor simple și conectează-te cu natura, într-o unitate cu totul și cu totul unică. Astfel, oferta pe care ți-am pregătit-o include cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, la pachet cu băutură și gustări de bun-venit! Oferta este disponibilă în perioada 01.10.2022 – 03.12.2022, inclusiv în weekend.

Hotel Carpat Inn Azuga

Hotelul este situat la poalele munților Bucegi, la doar câteva minute de pârtiile de ski, Sorica și Cazacu, într-un cadrul natural superb. Dacă faci o rezervare în perioada 19.09.2022 – 21.12.2022, în timpul săptămânii, poți avea parte de cazare pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, cu mic dejun inclus, acces la SPA, locuri de joacă și 10% reducere la consumația din restaurant. Zona de wellness dispune de piscină, jacuzzi și sală de fitness.

Studio Quiboo Brașov

Dacă plănuiești să vizitezi orașul Brașov, avem propunerea perfectă pentru tine. Apartamentul de tip studio cuprinde tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă și este situat în apropierea mai multor obiectivelor importante, precum Biserica Neagră sau Turnurile Alb și Negru. Așadar, îl vei putea rezerva în perioada 18.09.2022 – 29.11.2022, inclusiv în weekend. Pachetul nostru include un sejur pentru 2 persoane, timp de minim 2 nopți, alături de câteva băuturi de întâmpinare.

Devino membru VIP Travelminit și descoperă ce alte oferte am pregătit pentru tine, pe promotii.travelminit.ro.