Reducerile continuă în Săptămâna Albă a sejururilor

Nu ai reușit să îți rezervi următoarea vacanță de Black Friday? Nicio problemă, la Travelminit reducerile continuă în Săptămâna Albă a sejururilor. Acesta este semnul pe care îl așteptai să pui la cale o nouă aventură, așa că nu mai sta pe gânduri și profită de reducerile noastre la unități de cazare din toată țara, în perioada 11 – 19 noiembrie. În continuare, îți prezentăm o parte dintre surprizele pe care ți le-am pregătit.

Hotel Bacolux Koralio****, Eforie Nord

Duci dorul zilelor însorite de vară și vrei ca timpul să treacă mai repede până la următoarea întâlnire cu marea? Îți propunem să îți faci planurile chiar de pe acum și să rezervi un sejur pe litoral la Hotel Bacolux Koralio din stațiunea Eforie Nord. Nu rata prețul nostru special și achiziționează un pachet de vacanță care include: cazare pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, în cameră dublă, cu mic dejun gratuit și acces la piscina exterioară a hotelului. Oferta este valabilă în perioada 06.06.2024 – 16.06.2024, inclusiv în weekend.

Wine Road Glamping**, Cuvin

Dacă ești adeptul experiențelor de vacanță mai puțin convenționale, o escapadă la Wine Road Glamping s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru o pauză de la rutină. Vei avea ocazia să te conectezi cu natura, să te bucuri de liniște și pace, într-un cort deluxe, dotat cu toate cele necesare confortului tău. Rezervă o ședere în perioada 15.11.2023 – 22.12.2024 și ai parte de un preț special pentru un sejur de 2 nopți, pentru 2 adulți, cu mic dejun inclus și acces la ciubărul cu apă sărată.

Citește și: Situri rurale din România care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO

Hotel Maxim****, Oradea

Plănuieși un city-break în Capitala Art Nouveau? Hotel Maxim este locul perfect în care să te relaxezi după a zi plină de aventuri. Rezervă o vacanță cu Travelminit și bucură-te de un preț special la pachetul de vacanță care include: cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, în regim de demipensiune (cu cină, apă și un pahar de vin din partea casei), acces gratuit la cele două piscine ale hotelului și la sala de fitness. Oferta este disponibilă în perioada 15.11.2023 – 26.04.2023, inclusiv în weekend.

Hotel Diana Resort***, Băile Herculane

Savurează din plin momente de relaxare binemeritată la Hotel Diana Resort din stațiunea balneoclimaterică Băile Herculane, recunoscută pentru apele sale minerale cu efecte terapeutice și aerul curat, bogat în ozon și ioni negativi. Oferta noastră include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun gratuit și acces la centru de wellness Diviana Spa, în perioada 08.03.2024 – 31.03.2024, pe timp de weekend.

Pensiunea Lac Colibița, Colibița

Ce spui de o vacanță la umbra munților Călimani și Bărgăului? Pensiunea de trei margarete este situată chiar pe malul lacului Colibița, asigurându-ți o priveliște pe cinste. Profită de Săptămâna Albă a sejururilor și achiziționează un pachet de vacanță care include: cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, în cameră cu vedere la pădure, mic dejun delicios și acces gratuit la saună, în perioada 15.11.2023 – 30.04.2024.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.