Timp liber in Bucuresti – iesi cu grupul de prieteni la Lasertag

Lasertag, LaserMaxxVremea e tocmai buna pentru iesirile cu prietenii in aer liber. La fel de bine insa, poate fi un pretext numai bun ca sa-ti scoti grupul de prieteni din barlog si sa va distrati impreuna asa cum o faceati in copilarie. Iti amintesti de “ratele si vanatorii”, de “leapsa” sau de “Tara, tara, vrem ostasi!”? Acum poti sa imbini nostalgia cu jocuri ceva mai moderne, bazate insa cam pe acelasi principiu: Lasertag. Poti sa-ti invingi “adversarul” cu laserul, intr-un cadru amenajat in ton cu vremurile moderne in care traim.

In Bucuresti exista cel putin 5 locatii de acest gen in care te poti distra cu grupul de prieteni. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Laser Megazone

Gasca ta de prieteni ajunge la 30 de persoane? Atunci e perfect, pentru ca arena de lasertag Laser Megazone din Bucuresti permite accesul simultan a 30 de persoane. Adica un sfert din labirintul virtual de la Las Vegas, care poate gazdui simultan 120 de persoane! E adevarat insa ca acolo vorbim de un spatiu amenajat pe mii de metri patrati. Dar sa nu crezi ca daca sunteti multi poti sa pacalesti sistemul cu numarul de tinte nimerite; sistemul informatic al jocului inregistreaza intreaga activitate astfel incat la sfarsit fiecare jucator va primi propria statistica.

Pune-ti vesta electronica, activeaza-ti pistolul cu laser, patrunde in labirintul virtual plin de obstacole si efecte speciale si intra in joc. Este o idee inedita de a-ti serba ziua de nastere sau pentru un team-building. Iti garantam ca distractia e maxima!
Program: luni – numai cu rezervare; marti–joi: 16:00 – 24:00; vineri: 16:00 – 01:00; sambata: 14:00 – 01:00; duminica: 14:00 – 24:00.
Tarife:
• 20 lei/persoana partida de 20 de minute (16 lei/persoana a doua partida)
• 15 lei/persoana partida de 20 minute pentru elevi si studenti (12 lei/persoana a doua partida)
• 30 lei/persoana partida de 30 de minute
• 2+1 gratis – in fiecare marti si miercuri, la 2 partide platiti una gratis (de la ora 16:00). Oferta este valabila pentru jocuri de 20 de minute.
Pe site-ul oficial al clubului veti gasi mult mai multe promotii si oferte speciale.

LaserMaxx

Prezent de noua ani in Capitala cu doua arene amenajate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center, LaserMaxx te surprinde in fiecare luna cu jocuri noi si atractive intr-un labirint imens plin de tot felul de obstacole (rampe, masini, tobogane, locomotive si multe altele). Munitia este nelimitata, depinde doar de tine cat de indemanatic esti. Dar copilul din tine va ignora varsta biologica inca din primele secunde de joc si isi va aminti ce trebuie sa faca.

Pentru ca numarul amatorilor de lasertag este in continua crestere, LaserMaxx vine cu mai multe oferte de pret pentru grupuri, aniversari sau evenimente corporate. Iata care este programul si cateva tarife:
Program: Unirea Shopping Center: luni – duminica 10:00 – 22:00; AFI Palace Cotroceni: luni – joi: 10:00 – 24:00; vineri – sambata: 10:00 – 01:00; duminica: 10:00 – 24:00.
Tarife:
• Pachet Laser Tag 30: 30 lei/persoana (3 jocuri laser tag de 12 minute, un jeton valabil luni-vineri) sau 30 lei/persoana (2 jocuri laser tag de 15 minute, 3 jetoane valabile zilnic) sau 30 lei/persoana (2 jocuri laser tag de 20 minute, 1 jeton valabil luni-vineri)
• Pachet LaserMaxx Sport: 50 lei/persoana (3 jocuri laser tag de 15 minute, 1 punga chipsuri, o racoritoare, 2 jetoane valabile luni-vineri)
• Pachet LaserMaxx by Night: 60 lei/persoana (jocuri laser tag nelimitat, jocuri din zona arcade nelimitat, o pizza inclusa). Pachetul este valabil doar in intervalul 24:00-06:00 la arena din AFI Palace Cotroceni.

Stalingrad Arena

Un alt loc din Bucuresti in care poti sa iesi cu grupul de prieteni si sa te joci “de-a razboiul” este Stalingrad Arena. Campul de lupta se intinde pe o suprafata de aproximativ 500mp amenajata cu tot felul de obstacole pe care efectele speciale le fac sa para cat mai adevarate, desi tu vei da peste niste butoaie amarate, cauciucuri si cutii. Atmosfera inseamna totul, si asta se datoreaza sistemului audio excelent creat de cei de la Stalingrad Arena.
Program: numai cu rezervare.
Tarife:
• 12 lei/persoana jocul de 15 minute si 16 lei/persoana jocul de 20 minute (luni-joi intre orele 18:00-22:00)
• 15 lei/persoana jocul de 15 minute si 20 lei/persoana jocul de 20 minute (vineri-duminica)
• 50 lei/persoana de luni pana vineri in intervalul 23:00-04:00 pentru grupuri de minim 10 persoane (doar cu rezervare)
• Pachetul Kalashnikov: la 2 jocuri cumparate, al 3-lea este gratuit de luni pana joi in intervalul 18:00-22:00
• Pachetul Guns and Girls: la un joc cumparat de fete in fiecare marti intre orele 18:00-22:00 se ofera alte 2 jocuri de 15 minute, gratuit.

Laser Tag Arena

Este un loc in care poti sa mergi cu grupul de prieteni si sa joci lasertag pe propria muzica. Si nu mai ai nevoie nici de echipament de protectie, pentru ca la Laser Tag Arena nu exista riscul de a te accidenta. Exista scenarii de joc pentru incepatori si pentru avansati, iar ofertele sunt foarte tentante. Aici totul este altfel: spatiul de 700mp din incinta Sema Parc este transformat in cele mai intortocheate labirinturi in care ii veti intalni, printre altii, pe Megatron, Predator si Darth Vader.
Program: numai cu rezervare
Tarife:
• 20 lei/persoana jocul de 20 de minute
• 16 lei/persoana al doilea joc (aceeasi durata)
• Reducere 25% pentru elevi si studenti

Jungle Laser Mania

Ce-ai zice daca ai juca lasertag in mijlocul junglei amazoniene? Arena Jungle Laser Mania iti ofera aceasta posibilitate chiar in Bucuresti, pe strada Popa Nan. Acolo vei intalni liane, arbori exotici, rampe de urcare si coborare, poduri de funii si tot felul de obstacole care-ti vor creste nivelul adrenalinei – totul este amenajat pe o suprafata de 1100mp.
Program: De luni pana joi intre 10:00-15:30 intrarea este libera, apoi pana la 21:30 doar cu rezervare; vineri-duminica: 10:00-21:30 numai cu rezervare.
Tarife:
• 20 lei/persoana jocul de 20 de minute
• 30 lei/persoana jocul de 30 minute
Pentru petreceri si aniversari, tarifele sunt diferite.

Cazare poti gasi aici!

*Sursa foto: www.cefacem.ro