Top cabane pentru o vacanță de iarnă ca în basme

Cel mai bun mod de a te bucura de frumusețea iernii este să pui la cale un sejur alături de cei dragi la cabană! Am pregătit pentru tine o selecție cu cele mai bune alegeri în materie de cazare, cabane cu un design pitoresc, care oferă tot confortul necesar.

Tiny Transylvania, Casele Micești, județul Cluj

Tiny Transylvania este alegerea perfectă pentru cei care vor să fie cât mai aproape de natură, fără a compromite confortul. Cabana se găsește în satul Casele Micești din județul Cluj, într-o oază de liniște și pace, și poate acomoda până la 4 persoane, dispunând de 3 camere și 3 băi. Iubitorii de animale pot fi însoțiți de către prietenii necuvântători, căci accesul lor este permis în mod gratuit, indiferent de talie.

Citește și: Cele mai frumoase destinații pentru vacanța de Crăciun

Cabana Bucuria Munților, Horea, județul Alba

Cabana din localitatea Horea este situată în inima munților Apuseni, într-o zonă care îți va oferi o priveliște spectaculoasă de la altitudinea de 1000 de metri. Este alegerea ideală pentru grupurile mari și poate acomoda până la 15 persoane, dispunând de 5 camere și 2 băi. Unitatea de cazare este dotată cu centrală, bucătărie utilată complet, smart TV și un spațiu de relaxare. De asemenea, vei avea la dispoziție o terasă spațioasă cu vedere panoramică asupra munților Apuseni.

Casa de oaspeți Piposz, Făgețel, județul Harghita

Casa de oaspeți Piposz se află într-o zonă liniștită din Valea Ghimeșului, înconjurată de păduri și pășuni. Tot în apropierea ei vei găsi o stână de oi și un pârâu, astfel încât te vei putea bucura de un cadru pitoresc de vis. Unitatea de cazare are capacitatea de a găzdui 120 de oaspeți și dispune de 25 de camere și 13 băi. Cât timp ești acolo, vei avea parte de cele mai bune preparate tradiționale locale și de băuturile specifice casei.

Cabana Trei Brazi, Râușor, județul Hunedoara

Cabana Trei Brazi se găsește în stațiunea Râușor din județul Hunedoara, la altitudinea de 1250 m, pe partea nordică a munților Retezat. Poate acomoda până la 20 de persoane, incluzând 6 camere și 7 băi. Cabana a fost construită de către meșteri maramureșeni din materiale naturale, asigurându-ți un cadru rustic primitor.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.