Travelminit dă startul verii cu oferte și premii de neratat!

Vara se apropie cu pași repezi și suntem siguri ca ești deja cu gândul la următoarea ta vacanță. Tocmai de aceea, Travelminit îți pune la dispoziție cea mai diversă ofertă de cazare cu vouchere de vacanță, fie că plănuiești să o petreci pe litoral, la munte sau în city-break! Descoperă mai multe aici.  Iar dacă vrei să profiți de cele mai bune prețuri, fă-ți cont Travelminit VIP în mod gratuit și stai cu ochii pe pachetele noastre promoționale.

Mai mult decât atât, pentru a sărbători venirea verii așa cum se cuvine, punem la bătaie un premiu de 15.000 de lei cash! Ce trebuie să faci? Este foarte simplu. Rezervă și achită o vacanță în perioada 04.05.2023 – 30.06.2023, pe care o vei petrece în perioada  04.05.2023 – 31.08.2023 (cu check-out în 31.08.2023) și ai șansa de a câștiga marele premiu.

Iar dacă încă nu te-ai decis unde vei pleca vara aceasta, îți prezentăm câteva dintre cele mai populare destinații pe timp de vară de la noi din țară!

Litoralul românesc

Nu este o surpriză pentru nimeni, faptul că litoralul se află în topul preferintelor călătorilor pe timp de vară, căci oferă o varietate de opțiuni pentru a te bucura din plin de zilele însorite. Litoralul românesc al Mării Negre se întinde de-a lungul a 245 km, între orașele Mangalia și Vama Veche, unde se găsesc plaje cu nisip fin, hoteluri, restaurante, baruri și alte atracții turistice. Cele mai populare stațiuni ale sale, care atrag sute de mii de turiști anual, sunt Mamaia, Eforie Nord, Costinești, Neptun, Olimp, Jupiter și Vama Veche. 

Citește și: Cele mai frumoase unități de cazare în natură 

Valea Prahovei

Valea Prahovei se află în în partea de sud a județului Prahova, în Munții Carpați și este un loc renumit în rândul iubitorilor de activități montane, indiferent de sezon. Dacă pe timpul iernii turiștii se strâng la schi, vara este o destinație populară pentru drumeții și plimbări în natură. Printre cele mai cunoscute stațiuni montane din Valea Prahovei se numără Sinaia, Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Brașov. La Sinaia turiștii pot vizita celebrul castel Peleș, pârtiile și traseele montane din zonă. Stațiunea Predeal are cea mai înaltă altitudine de la noi din țară și este, de asemenea, cunoscută pentru pârtii și trasee de drumeție. 

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai spectaculoase zone naturale din România și este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind și una dintre cele mai bine conservate delte din Europa. Este situată în partea de est a țării, la vărsarea Dunării în Marea Neagră, pe o suprafață de aproximativ 5.800 km, unde se găsesc peste 5 500 de specii de plante și animale, unele dintre ele fiind rare. Delta Dunării este o destinație ideală pentru cei care vor să admire biodiversitatea zonei, în timp ce se bucură de o mulțime de activități în aer liber, precum plimbările cu barca, pescuitul, plimbările cu bicicleta și vizitarea satelor tradiționale.

Maramureș

Regiunea din nordul țării este cunoscută pentru peisajele sale pitorești, casele tradiționale de lemn și obiceiurile autentice, care se păstrează cu sfințenie chiar și în prezent. Pe timp de vară, îți propunem să faci o plimbare pe ulițele satelor Breb, Bârsana și Ieud, unde timpul pare că stă în loc. Vei avea ocazia să admiri construcții tradiționale de lemn, în timp ce savurezi aerul curat și spectaculoasele peisaje naturale. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.