Travelminit susține talentele românești ca sponsor al Românii au Talent

Ne mândrim cu meleaguri de o frumusețe rară, cu locuri spectaculoase și cu oameni fantastici și talentați, care fac România să strălucească în fața întregii lumi. De aceea, suntem onorați să sprijinim și să promovăm talentul autentic și diversitatea țării noastre, fiind sponsori ai emisiunii Românii au Talent, pe care o poți urmări pe ProTV. 

Românii au Talent este o platformă extraordinară care evidențiază creativitatea, pasiunea și abilitățile excepționale ale concurenților din toată țara. Astfel, te invităm  să descoperi frumusețea României, prin ochii celor mai talentați concurenți, și să te lași inspirat de poveștile lor uimitoare. 

Citește și: Via Transilvanica: atracții pe care le poți descoperi pe parcurs

Fiecare vineri seara, de la ora 20:30, ProTV ne aduce în case o doză de emoție și talent. Și pentru că ne dorim ca fiecare colț de țară să strălucească și să fie descoperit, suntem aici, alături de Românii au Talent, să încurajăm și să aplaudăm fiecare artist care ne încântă și ne impresionează cu talentul său unic. Așadar, asigură-te că nu ratezi nicio ediție și că îți susții concurent favorit, în fiecare sfârșit de săptămână, la ProTV.

Iar dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.