TopHotel 2023: Travelminit VIP a luat premiul pentru cea mai bună inițiativă digitală pentru inspirarea turismului românesc

Ne bucurăm atunci când pasiunea care ne-a adus împreună se regăsește în rezultatele noastre, la fel de mult cum ne bucurăm că ați ales Travelminit VIP la categoria  „Best Digital Initiative for Inspiring Romanian Tourism” a premiilor TopHotel de anul acesta, ajutându-ne să obținem primul loc! Susținerea voastră ne inspiră și ne motivează să ne continuăm misiunea de a vă oferi experiențe de neuitat, printr-o modalitate cât mai eficientă și simplă de planificare și rezervare a vacanțelor.

Programul de loialitate Travelminit VIP a luat naștere din dorința noastră de a încuraja și răsplăti dragostea pentru călătorii. Cum funcționează? Simplu, cu cât călătorești mai mult, cu atât mai multe beneficii îți oferim. Tot ce trebuie să faci e să îți creezi un cont gratuit aici și te poți bucura de reduceri imediate, în doar 3 pași: folosește filtrele pentru a căuta unitatea de cazare perfectă pentru tine care oferă discounturi VIP; selectează avantajele disponibile membrilor în mod exclusiv; rezervă următoarea ta vacanță! Mai mult decât atât, fiecare călătorie îți oferă șansa de a te bucura de și mai multe reduceri, în funcție de nivelul pe care l-ai parcurs.

Citește și: 4 unități de cazare amplasate în zone deosebite

VIP nivel 1

Prin simpla înregistrare a unui cont Travelminit, ai acces la reducerile exclusive oferite de unitățile de cazare partenere pentru membrii VIP de nivel 1 și de o reducere de 10% din tariful camerelor.

VIP nivel 2

Dacă realizezi cel puțin 2 rezervări prin Travelminit, poți beneficia de avantajele oferite de unitățile de cazare partenere pentru membrii VIP de nivel 2. Aceste beneficii includ o reducere de 10% sau 15% din tariful rezervării, posibilitatea de a beneficia de mic dejun gratuit la anumite camere selectate și gratuitatea unor servicii și facilități care în mod normal ar fi contra cost.

VIP nivel 3

Efectuază cel puțin 5 rezervări prin intermediul Travelminit și ai posibilitatea de a te bucura de avantajele oferite de unitățile de cazare partenere pentru membrii VIP de nivel 3, care includ: reduceri între 10%, 15% și 20% din costul camerelor, mic dejun gratuit, acces gratuit la servicii cu plată!

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro, fă-ți cont Travelminit VIP și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.