Unde să mergi într-o vacanță de 5 nopți în România?

Vrei să te deconectezi și să uiți de griji? Pune la cale o vacanță de 5 nopți în România și profită de prețuri accesibile pe Promoții Travelminit weekendul acesta (24-27 noiembrie)! Mai mult decât atât, dacă îți creezi cont VIP gratuit, vei avea parte de reducere la pachetele promoționale deja reduse. Pe scurt, ai reducere la reducere! Descoperă ce surprize ți-am pregătit pe: https://travelminit.ro/promotii-vip-weekend2022

Sună bine? Îți prezentăm câteva idei de călătorie, astfel încât să ai parte de cel mai reușit sejur!

Hotel Relax***, Sovata

Stațiunea mureșană este situată pe cursul superior al râului Târnava Mică, la poalele Munților Gurghiu și este recunoscută pentru multitudinea ei de lacuri helioterme și beneficiile lor asupra sănătății. Acolo vei găsi și lacul Ursu, care este unic în lume, deoarece are cea mai mare concentrație de salină! Hotelul Relax se află la doar 10 minute de lac, într-un cadru natural superb! Profită de pachetul nostru promoțional și vei avea parte de un sejur pentru 2 persoane, cu demipensiune, băutură de întâmpinare și acces la zona de SPA (care cuprinde 2 tipuri de saună, jacuzzi și baie cu aburi). În plus, vei primi un cupon Relax de 100 de lei/persoană, de care să te bucuri în cadrul pensiunii! Rezervă un sejur în perioada  08.01.2023 – 13.04.2023 (inclusiv în weekend) și deblochează prețul special VIP de doar 2100 de lei!

Citește și: Ghidul serviciilor în turism: pensiune completă, demipensiune, half board, All Inclusive & Ultra All Inclusive

Complex Mediteranean***, Mamaia

Ți-ai făcut planuri pentru vara aceasta? Ce spui de un sejur în cea mai populară stațiune de pe litoralul românesc? Complex Mediteranean Mamaia este situat chiar în inima stațiunii și este destinația ideală pentru festivalieri, dar și pentru cei care vor să se bucure de momente de relaxare. Pachetul nostru promoțional cuprinde cazare pentru 2 adulți, în regim all inclusive cu acces la zona de SPA, în perioada  01.07.2023 – 27.08.2023 (inclusiv în weekend). Nu rata oferta noastră și deblochează prețul special VIP de doar 3.358 lei!

Vila Ecotur****, Ceahlău

Bucură-te din plin de liniște și retrage-te într-o vacanță la Vila Ecotur, din munții Ceahlău! Pe lângă peisajele de vis, vei avea parte de cazare pentru 2 persoane, cu demipensiune și acces la SPA, în perioadele  23.04.2023 – 27.05.2023 și 04.09.2023 – 28.11.2023, inclusiv în weekend. Creează-ți cont Travelminit VIP și profită de prețul nostru special de doar 1.560 lei!

Pensiunea Califarul Alb, Chilia Veche

Descoperă frumusețile Deltei, într-un sejur de 5 zile la Pensiunea Califarul Alb, din localitatea Chilia Veche! Pachetul nostru cuprinde cazare pentru 2 persoane, cu demipensiune și acces la piscină, foișor și grătar. În cadrul pensiunii vei avea ocazia de a savura cele mai bune preparate locale, în timp ce te bucuri de peisajul natural spectaculos. Rezervă o vacanță în perioada 01.05.2022 – 15.11.2022 (inclusiv în weekend) și bucură-te de prețul special VIP de doar 2.000 lei!

Pensiunea Casa Dimitrios, Băile Herculane

Vrei să ai parte de relaxare într-un cadru intim? Îți propunem o vacanță în cea mai veche stațiune balneară din țară! Pensiunea Casa Dimitrios se află într-o zonă liniștită, înconjurată de natură și este alegerea perfectă pentru cei care vor să se deconecteze de la cotidian. Ți-am pregătit un pachet special, care include cazare pentru 2 persoane, cu demipensiune și acces la SPA, în perioada 15.01.2023 – 15.03.2023 (inclusiv în weekend). Cu Travelminit VIP te poți bucura de toate acestea la prețul de 2.270 lei!

Salt Resort Cojocna, Cojocna

Localitatea Cojocna din județul Cluj găzduiește stațiunea balneo-climaterică Băile Cojocna, renumită pentru proprietățile ei vindecătoare. Răsfață-te la Salt Resort Cojocna, într-un sejur de 5 nopți, pentru 2 adulți, în perioada 15.01.2023 – 15.06.2023! Vei avea mic dejun inclus, în fiecare dimineață și acces la centrul de wellness, care cuprinde piscină cu apă sărată și dulce, piscină exterioară, jacuzzi și saune! Deblochează prețul special de 1760 de lei, cu Travelminit VIP!

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA****, Odorheiu Secuiesc

Explorează Odorheiul Secuiesc, în timp ce te relaxezi la Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA, într-un sejur pentru 2 adulți, în perioada 15.01.2023 – 01.04.2023 (doar în timpul săptămânii)!  Pachetul nostru include mic dejun și acces la zona de SPA, care dispune de bazin de înot acoperit, jacuzzi, saune, baie cu aburi, ciubere cu apă sărată și cameră cu sare! Rezervă o vacanță cu Travelminit VIP și profită de prețul nostru special de doar 2600 de lei!

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe promotii.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.