Unități de cazare cu priveliște panoramică de vis

Știm că detaliile pot transforma o vacanță într-o experiență cu adevărat memorabilă, tocmai de aceea am pregătit pentru tine o listă a unităților de cazare cu cea mai frumoasă priveliște panoramică. Iată care sunt acestea. 

Ioana Boutique Hotel *****, Sinaia

Hotelul de 5 stele Ioana Boutique este situat în stațiunea Sinaia din inima Carpaților într-un cadru natural spectaculos, oferind oaspeților servicii la cele mai înalte standarde, la pachet cu o priveliște panoramică de vis asupra munților Bucegi. Fiecare cameră este dotată cu mobilier confortabil, televizor cu ecran plat, balcon și baie individuală cu produse de toaletare. Mai mult decât atât, în urma unei rezervări vei beneficia de mic dejun inclus, în fiecare dimineață.

Citește și: 5 cazări în Sibiu pentru un city-break de vis

Skylark – Manhattan Penthouse with Jacuzzi & Panoramic View ***, Brașov 

Apartamentul Skylark este perfect pentru următorul tău city-break în Brașov, într-un cadru stilat, inspirat din eleganța locuințelor scandinave. Acesta dispune de o terasă spațioasă, de unde poți admira priveliștea întregului oraș, un jacuzzi, pentru momente de relaxare binemeritate, și poate acomoda până la 4 oaspeți.

Apartament Harbour View **, Constanța

Ce spui de un sejur pe litoral, acompaniat de sunetul valurilor și de priveliștea Mării Negre? Sună bine? În acest caz, apartamentul Harbour View este cea mai bună alegere pentru următoarea ta vacanță, căci este situat la doar 15 minute distanță de plaja modern și la 10 minute distanță de faleză, Piața Ovidius, centrul vechi, Cazino și Portul Tomis. Apartamentul dispune de 3 camere, cu 2 dormitoare matrimoniale, care pot găzdui 4 oaspeți.

Hotel Panoramic ****, Colibița

Hotelul Panoramic Colibița este amplasat pe malul lacului Colibița, oferind o panoramă magnifică a acestuia și a peisajului montan din jur.  Unitatea de cazare se remarcă prin designul modern și piscina exterioară de tip Infinity Pool, care este deschisă oaspeților pe tot parcursul anului. Hotelul dispune, de asemenea, o sală de cinematograf și o zonă de wellness, la care ai acces inclus în rezervare. În plus, te vei bucura de mic dejun delicios, gratuit. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.