Unități de cazare ideale pentru iubitorii de animale

Știm că animăluțele fac parte din familie și mai știm și cât de dificil este să te desparți de ele în momentul în care trebuie să pleci în călătorie. Bucură-te de vacanță fără griji, alături de prietenii necuvântători. Am pregătit pentru 5 cazări din portofoliul nostru, unde iubitorii de animale sunt așteptați cu drag alături de patrupedele lor. Altfel spus, 5 cazări pet friendly. 

Mandachi Hotel&Spa Suceava

Hotelul de patru stele este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să se relaxeze așa cum se cuvine. Te vei bucura din plin de zona de wellness, care include piscină, bar, jacuzzi, două tipuri de saună și sală de fitness. Un alt aspect care merită menționat este faptul că vei avea parte în fiecare dimineață de mic dejun inclus. De asemenea, accesul animalelor de talie mică, dar și mare este gratuit!

Citește și: 5 destinații atipice de explorat în septembrie

Pensiunea La Matei Breb  

Vrei să te bucuri de frumusețile județului Maramureș așa cum se cuvine? Îți propunem o ședere într-o cazare cu tematică tradițională, în satul Breb. Zona rurală este ideală pentru animăluțe, deoarece veți putea explora împreună împrejurimile, iar accesul acestora este gratuit, indiferent de talie. Pensiunea îți pune la dispoziție o zonă verde ideală pentru recreere și plimbări, un restaurant cu bucate alese și parcare gratuită.

Brașov Welcome Apartments Sport Brașov

Dacă te tentează ideea unui city break toamna aceasta, nu mai sta pe gânduri și pune la cale o vacanță într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Apartamentul este situat într-unul dintre cele mai noi complexe rezidențiale, în apropierea bazei sportive Belaqva Active Wellness și este decorat în stil tematic sportiv. Așa că, dacă ești o persoană activă, vei aprecia cu siguranță amplasarea avantajoasă. 

Apartament Lux Poiana Brașov

Petrece momente de neuitat în natură, alături de cei dragi și de animăluțul de companie. Acest apartament dispune de tot ce ai nevoie pentru o experiență de lux, incluzând o zonă de wellness echipată cu jacuzzi, saună, piscină și sală de fitness. Apartamentul de două camere  face parte din resortul Silver Mountain și este amplasat într-o zonă cu o priveliște panoramică superbă. 

Pensiunea Agroturistică Mara Mărișel

Avem propunerea perfectă pentru cei care își doresc să se relaxeze la munte toamna aceasta: vizitează satul transilvănean Mărișel. Este situat în Munții Gilău, la altitudinea de 1194 de metri și este o oază de liniște care te va vindeca de agitația urbană.  Pensiunea Mara este un loc spațios și primitor, unde vei avea parte de cele mai înalte standarde ospitaliere. Cabana se închiriază integral și include o bucătărie complet echipată, un living încăpător, patru camere și două băi. La mansardă se află apartament care integrează un dormitor, living și chicinetă. Vei putea să te bucuri de întreaga experiență alături de animalul de companie, căci vei avea parte de acces gratuit pentru el, indiferent de talie.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.