Weekend de rasfat. 5 pensiuni din Romania care au jacuzzi

jacuzii Eviled

Eviled / Shutterstock.com

Iti dam o idee: ce-ai zice daca in weekendul acesta sau in cel care urmeaza te-ai rasfata asa cum visezi sa o faci de foarte multa vreme? Cu o iesire la munte, aer curat, drumetii usoare, dupa care sa te lasi prada simturilor in centrul Spa sau in jacuzzi. Stim, nu suna rau deloc si tocmai de aceea ne-am gandit sa iti oferim 5 sugestii de pensiuni din Romania care au jacuzzi in dotare. Gandeste-te, dar nu prea mult, caci locurile se ocupa foarte repede in aceasta perioada! Cine ar refuza un asemenea rasfat?

Danubius Health Spa Resort Bradet**** din Sovata (judetul Mures)

Situat foarte aproape de lacul Ursu din Sovata, complexul hotelier de 4* Danubius Health Spa Resort Bradet poate fi o alegere foarte inspirata pentru un weekend de rasfat. Incepand cu panorama superba spre lac sau spre padure de care poti sa te bucuri de la balconul camerei si continuand cu centrul Health Spa (unde poti sa faci tratamente, fitness, sedinte de wellness si tratamente de intretinere, sedite de electroterapie, jacuzzi, baie Kneipp, sauna finlandeza, bazine cu apa dulce si sarata si multe altele) sau cu experientele gastronomice oferite de restaurantul complexului (o combinatie reusita intre bucataria traditionala si internationala), totul se va transforma intr-o minivacanta relaxanta si benefica pentru tine. Vorbeam de rasfat? Incearca masajele, baile cu arome si tratamentele cosmetice si spune-ne apoi cum te-ai simtit.
Complexul din inima Transilvaniei dispune de 37 de camere duble si 3 apartamente, toate fiind dotate cu aer conditionat, balcon, baie privata, halate de baie, uscator de par, minibar, seif, TV prin satelit, internet wireless, telefon.
Si daca nu ti se pare de ajuns, nu uita ca Lacul Ursu este o oaza de rasfat in sine, el insusi fiind considerat un Spa natural unic in Europa; apa lacului are efect helioterm si proprietati tamaduitoare pentru cei care sufera de boli reumatice.
Tarif*: 420 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Conacul Ambient***** din Cristian (judetul Brasov)

Pentru un weekend de rasfat intr-o atmosfera vintage, alege Conacul Ambient din Cristian, o frumoasa localitate aflata la doar 12 km de Brasov, renumita pentru traditia mestesugurilor sasesti si casele minunate ale localnicilor. Cristian este un taram al vesniciei. Conacul Ambient este un loc in care zilele de odinioara parca sunt invesmantate in straie de duminica si nu-ti lipseste nimic din ceea ce-ti pofteste inima. Sala mare a conacului e rupta parca din povestile cu cosanzene, dichisita cu catifele, scaune pictate, mese si bufete ca-n vremurile stravechi, orologii si potire de licori inmiresmate.
Cand intri in camera domneasca, pare ca timpul s-a oprit in loc, dar te simti mai acasa decat oriunde. Conacul are 8 camere duble, 2 camere executive, 2 studiouri si un apartament, numai bune pentru odihna. Iar langa conac salasluieste ìAristocrataî, o casuta dichisita si luminoasa, unde te poti bucura de zile si nopti imparatesti si de unde poti ajunge, daca iti doresti, direct in inima conacului.
Si totusi, in aceasta atmosfera vintage s-au incadrat perfect si cateva dotari moderne care sa te faca sa te simti ca-n Paradis: piscina incalzita, sauna si jacuzzi.
Tarif*: 334 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Vila Cascada*** din Poiana Tapului (judetul Prahova)

In Busteni si la numai 5km de centrul orasului Sinaia este Vila Cascada, amplasata intr-un decor linistit din Poiana Tapului, la baza muntelui Caraiman in varful caruia se afla vestita Cruce a Eroilor. Desi are o arhitectura rustic-montana, vila dispune de facilitati moderne, 9 camere duble si un apartament cu 2 camere, dispuse pe 4 niveluri. Toate au baie proprie si uscator de par, internet wireless, TV LCD, minibar, balcon sau terasa, iar unele camere sunt dotate cu cada Spa sau dus cu hidromasaj. Chiar daca vrei sa te relaxezi cateva zile la munte plimbandu-te pe trasee turistice, vizitand atractiile turistice din imprejurimi sau vrei sa petreci un weekend romantic alaturi de persoana iubita, sigur te vei bucura de ambianta placuta si primitoare de la Vila Cascada.
Tarif*: 125 de lei camera twin/noapte (fara mic dejun)

Hotel Apa**** din Satu Mare (judetul Satu Mare)

La granita dintre judetele Satu Mare si Maramures exista Complexul Apa, unul dintre cele mai frumoase zone de agrement din nord-vestul tarii. Lacul artificial marginit de o plaja de 1 km lungime se intinde pe o suprafata de 96 de hectare, adancimea maxima fiind de 30 de metri. Hotelul dispune de 23 de camere si 2 apartamente, toate avand TV LED, sistem de climatizare, minibar, seif, baie proprie cu uscator de par, internet wireless gratuit. In functie de aripa pe care este situata, camerele au terasa sau balcon individual.
Tarif*: 180 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Europa*** din Odorheiu Secuiesc (judetul Harghita)

Daca vrei sa petreci un weekend de rasfat, dar plin de consistenta intr-un orasel fermecator din Secuime, caruia sa-i cunosti imprejurimile, atunci este aproape obligatoriu sa ajungi la Hotel Europa din Odorheiu Secuiesc, oras denumit odinioara ìAtena secuilorî. Orasul si-a pastrat pana astazi specificul cultural maghiar, si suntem aproape siguri ca te va vraji din prima clipa.
Hotelul are 46 de spatii de cazare amenajate cu gust intr-o ambianta familiala, dotate cu sauna si jacuzzi. In fiecare camera exista TV, telefon, internet wireless si un minibar.
Tarif*: 220 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Nota: *ofertele sunt valabile in weekendul 1-2 octombrie