10 idei de vacanță pentru un cadou inedit de 8 martie

Luna martie semnifică atât de multe: începutul primăverii, natura îmbracă straie colorate în verde crud și pastel, pajiștile devin covoare de flori, iar noi ne pregătim să sărbătorim persoanele dragi din viața noastră cu cadouri inedite. Dacă nu știi cu ce să o surprinzi de 8 martie, noi îți propunem 10 idei de vacanță care vă vor oferi o experiență de neuitat:

  1. Hotel Chambersn Charm, Brașov
Chambers n Charm Brasov

Brașov este și va rămâne una dintre cele mai căutate destinații de la noi din țară. Dacă pentru turiștii români, Brașovul este o oază de aer curat în mijlocul unei săptămâni sufocante, pentru cei străini, Brașovul este locul în care îl pot vizita pe Dracula și-i pot afla toate tainele. Indiferent de motivul care te poartă în acest oraș de munte, vei descoperi aici pe lângă peisajele superbe și castelele splendide, una dintre cele mai romantice unități de cazare. Chambers’n Charm Boutique Hotel este situat pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov, iar pe lângă liniștea caracteristică zonei, te vei bucura și de o priveliște nemaipomenită asupra Masivului Postăvaru.

Ce are Chambers’n Charm Boutique Hotel atât de deosebit? Unitatea de cazare dispune de 9 camere de lux, fiecare mobilate într-un stil diferit. Astfel, varietatea opțiunilor și elementul de unicitate pe care îl vei regăsi în fiecare dintre cele nouă camere te va face sa te îndrăgostești pe loc. Cei care aleg să petreacă un sejur la Chambers’n Charm Boutique Hotel au de ales dintre următoarele tematici: Provence, Gold, Scandinavian, Baldaquin, Red, Romantic, Baroque si Marocan.

  1. Vila Condor, Sinaia

Vila Condor este o pensiune situată în Sinaia, la 2,5 km de telecabina Cota 2000 și la 3 km de Castelul Peleș. Oferă acces gratuit la Wi-Fi, grădină cu facilități de grătar și parcare gratuită. Unitatea de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și are o capacitate totală de 16 persoane.

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Pensiunea are lounge comun, bucătărie comună bine echipată și zonă de luat masa, iar în incinta vilei poți juca biliard gratuit.

Cel mai apropiat restaurant este la aproximativ 400 metri de metri de Vila Condor Sinaia.

  1. Cabana Deac, Vatra Dornei

Cabana Deac din Vatra Dornei se bucură de o amplasare perfectă, atât de aproape de civilizație, dar totodată în inima naturii, oferind o priveliște de neuitat asupra orașului Vatra Dornei. Pentru aventurieri, în zonă se pot organiza diverse activități cum ar fi echitație, rafting, tiroliană, plimbări cu bicicleta sau ATV-ul, excursii pe diverse trasee turistice. Pentru cei pasionați de schi, pârtia se afla la mai puțin de 1 km de cabană.

  1. Pensiunea Raiul de pe Râu, Moroeni

Situată la poalele munților Bucegi, pe malul râului Ialomița, la doar 18 kilometri de Sinaia, Pensiunea Raiul de pe Râu îți oferă cadrul perfect pentru a scăpa de stres și oboseală și se află la 2 ore de București.

Unitatea de cazare dispune de 10 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 20 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, pensiunea oferă și grătar, loc de luat masa în aer liber, posibilitatea de a închiria gratuit biciclete, jacuzzi și saună.

  1. Conacul Molnoș, Corund

Pensiunea Conacul Molnos este situată în centrul comunei Corund, la 19 km de stațiunea Sovata şi la 11 km de Praid. Proprietatea este un conac mobilat în stil aristrocat, cu camere spațioase și sobe din teracotă lucrate manual de meșterii locali, o zonă de living și relaxare cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. 

Conacul oferă cazare cu mic dejun inclus, facilități de grătar si WiFi gratuit. Proprietatea dispune și de facilități spa și wellness ce includ o baie termală cu cadă cu hidromasaj, saună și ciubăr. Pentru petrecerea timpului în natură, poți face drumeții sau plimbări cu bicicleta.

  1. Vila Mountain Paradise & Wellness, Izvoare
Vila Mountain Paradise & Wellness Izvoare

Mountain Paradise & Wellness din Izvoare este o cabană modernă situată într-un peisaj feeric de pădure, la 24 km de Odorheiu Secuiesc. Vila acomodează 11 persoane și este perfectă pentru grupuri care își doresc o destinație de vacanță departe de forfota orașului. Proprietatea oferă acces la WiFi gratuit și mic dejun continental, zonă comună de lounge și bucătărie. Vila Mountain Pardise & Wellness pune la dispoziție oaspețior săi și facilități de spa cu jacuzzi, sauna și ciubăr exterior.

  1. Conacul Nagy, Coșeni

Situat în vecinătatea orașului Sfântu Gheorghe, în satul Coșeni, Conacul Nagy este o construcție ce datează din anul 1802, conservată și modernizată pentru confortul și standardele actuale. Proprietatea oferă cazare în 3 camere cu pat matrimonial, 3 camere twin superioare și o cameră twin pentru vizitatori. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată.

Timpul liber ți-l poți petrece în grădină sau pe terasă, la soare, sau poți opta pentru jocuri de societate și puzzle-uri. Proprietatea mai pune la dispoziție facilități de BBQ și loc pentru picnic. Pentru un plus de relaxare, ciubărul și sauna sunt o opțiune ideală pentru a încheia ziua în cel mai plăcut mod. 

  1. Pensiunea Amso, Sibiu

Situată într-o zonă rezidențială din Sibiu, Pensiunea Amso se află la 3 km de centrul orașului și pune la dispoziție Wi-Fi gratuit, o grădină cu facilități de grătar, balansoare și o terasă de vară.

Îndeplinind condițiile unui sejur relaxant, proprietatea este potrivită atât pentru o vacanță cu familia cât și pentru un city break romantic. Pensiunea dispune de camere si apartamente recent renovate, mobilate și utilate.

Structura unității este de 20 de locuri standard. Capacitatea standard a unei camere duble/twin este de 2 locuri. Fiecare apartament include: dormitor cu pat matrimonial/twin, living cu canapea extensibilă, baie, balcon, bucatarie utilata, centrală termică proprie.

  1. Casa Salzburg, Sibiu

Aflată în inima orașului Sibiu, Casa Salzburg este îmbinarea perfectă între stil, cultură și frumusețe arhitecturală. Proprietatea cuprinde camere elegante și o zonă de relaxare cu canapea și TV cu ecran plat. Spațiile de cazare au baie privată și sunt dotate cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Turnul Olarilor și Piaţa Mare sunt chiar la 400m de cazare.

Structura de cazare cuprinde 6 camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. și poate acomoda până la 11 persoane.

  1. Pensiunea Anna, Borzont
Pensiunea Turistică Anna Borzont

Construită între brazi, în inima Ardealului și a ținutului secuiesc, Pensiunea Anna se află la marginea unui sat de munte, în Borzont. Într-un loc plăcut și liniștit, ca de poveste, la urcarea spre pasul Bucin, pensiunea îți oferă un peisaj pe care nu-l vei uita prea curând, iar prospețimea aerului de munte îți va crea mediul perfect pentru a te odihni și relaxa. Pe lângă relaxare, la Pesiunea Anna te poți bucura de mâncăruri tradiționale, specialități cu specific secuiesc pregătite cu ingrediente proaspete și naturale.