5 cazări pe care să le încerci vara asta pe litoralul românesc

Litoralul românesc este o destinație de vacanță incredibilă pentru turiștii de toate vârstele. Soarele cald, valurile mării, nisipul fin, briza delicată și apele cristaline surprind prin frumusețea lor toți oaspeții care doresc să petreacă un sejur de vis la Marea Neagră.

Litoralul este o destinație unde timpul se oprește, locul unde trăiești momente pentru suflet, dar și unde poți avea parte de  divertisment, voie bună, optimism și distracție. Aerul, oamenii, locurile se vor împleti în fața ta pentru a-ți oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce înseamnă agitație și freamăt cotidian.

Dacă ți-ai propus să petreci cele mai frumoase zile de vacanță la malul Mării Negre, Travelminit ți-a pregătit 5 cazări incluse în campania de reduceri Early Booking pe care să le încerci vara aceasta pe litoralul românesc.

În perioada 10 – 31 martie, Travelminit te așteaptă cu oferte de vacanțe Early Booking 2022 special concepute pentru a satisface orice gust și buzunar. Vei putea beneficia de discounturi de până la 30% la cazări și servicii din întreaga țară, dar și oferte disponibile inclusiv în sezonul estival.

Descoperă 5 cazări pe care să le încerci vara asta pe litoralul românesc

Hotel Irina, Venus

Venus este o stațiune liniștită, de unde ai acces spre variate obiective turistice pentru toate gusturile și vârstele! Stațiunea se remarcă prin plaje deosebite, spații verzi și zone potrivite pentru persoanele ce doresc tratamente balneare.

Dacă vrei să te retragi preț de câteva zile într-o oază de relaxare, îți propunem cazarea la Hotel Irina care propune turiștilor o ofertă de neratat în cadrul campaniei Early Booking: 25% reducere în perioada 1 iunie – 31 august, cu anulare gratuită cu 14 zile înainte de sosire. Hotelul este amplasat la 300 de metri față de mare, iar printre facilități se numără loc de joacă pentru copii, parcare gratuită și posibilitatea de a-ți lua animalul de companie cu tine. La această cazare  plata se poate realiza și cu tichete de vacanță.

Hotel Anca, Venus

În vecinătatea hotelului Irina este și Hotel Anca, unde te poți bucura de plaja din Venus, care este acoperită de nisip fin și este fragmentată de câteva golfulețe unice, de aceea valurile nu ating înălțimi mari, fiind o zonă ideală pentru cei mici și mari deopotrivă. În campania Early Booking, la Hotel Anca îți poți rezerva sejurul cu 25% reducere în perioada 1 iunie – 31 august. Relaxarea este asigurată grație beneficiilor oferite de complex precum: teren de joacă, zonă verde, echipament de joacă pentru exterior sau echipament de badminton.

Descoperă și care sunt cele mai frumoase locuri de văzut în Constanța

Aifen Apartamente, Eforie Nord

Lăsăm stațiunea Venus și mergem în Eforie Nord, ca să vă arătăm o altă cazare de la malul mării noastre. Complexul de apartamente Aifen a pregătit pentru turiștii cu dor de mare o reducere de 25% și opțiunea de a achita vacanța și prin intermediul tichetelor de vacanță. Cazarea este creată special pentru familiile cu copii, care visează la un concediu reușit pe malul mării. Toate spațiile de cazare au dotări moderne și priveliști minunate către mare, bucătărie complet utilată, baie și un dormitor la etaj.

Goo Apartaments, Mamaia Nord

Dacă vrei să te cazezi în centrul distracției de la Marea Neagră, Goo Apartaments oferă oaspeților în perioada 1 aprilie – 31 octombrie o reducere de 20% și posibilitatea de anulare gratuită cu 60 de zile înainte de sosire. Amplasat în imediata vecinătate a plajei Mackerel, apartamentul de vacanță este dotat cu mobilier de lux, dar și cu cele necesare unei familii: mașină de spălat, aspirator, espressor cafea, aer condiționat, rolete automate accesate prin telecomanda, centrală termică pe gaze cu încălzire în pardoseala și wi-fi de mare viteză.

Apartament Ayan, Mamaia Nord

Rămânem tot în Mamaia Nord și îți recomandăm o altă cazare aflată în apropierea zonei în care are loc festivalul Sunwaves și care oferă deopotrivă cu acces imediat către cele mai frumoase plaje și cele mai in vogă cluburi ( Nuba, Ego, Fratelli, Loft etc). Dacă dorești să te cazezi la apartament Ayan beneficiezi de 20% reducere pe toată durata anului dacă vei face rezervarea până la sfârșitul lunii martie. În plus ai parte și de o reducere Long Stay cu 15% discount pentru minim 6 zile rezervate și o noapte gratis la 5 nopți rezervate.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

Sursa foto: dreamtime.com