5 hoteluri si pensiuni pentru un sejur relaxant la munte in Romania

Sursa foto: cge2010/Shutterstock.com

Vara a sosit, iar tu incepi sa te gandesti incet-incet unde-ti vei petrece concediul anul acesta. De cele mai multe ori ai in minte o destinatie, insa cand vine vorba de cazare esti de cele mai multe ori indecis. Noi ti-am venit in ajutor cu 5 sugestii de cazare pentru un sejur relaxant la munte, in mijlocul naturii, unde sa uiti de toate problemele:

Grand Hotel Balvanyos ****

Un loc unde vei descoperi peisaje de vis, locuri misterioase, ape minerale, dar si traditionalele trasee de munte, Grand Hotel Balvanyos redefineste relaxarea. Situat in mijlocul padurilor ce inconjoara Lacul Sf. Ana, intr-un cadru natural ce imbina linistea naturii cu aerul proaspat al peisajului montan, hotelul este ideal atat pentru cuplurile in cautare de un refugiu romantic, dar si pentru familiile cu copii.

Vezi oferta noastra de cazare: https://bit.ly/2JiXXFR

Hotel Rozmarin Predeal ****

Cu o traditie de peste 80 de ani, Hotel Rozmarin Predeal stie exact cum sa isi trateze clientii pentru a le oferi bunastarea necesara. Locul unde turistii se intorc indiferent de anotimp, Hotel Rozmarin este situat intr-un loc unde peisajul alpin este de neuitat, iar calatorii neobositi, dar si romanticii incurabili au un loc unde sa poposeasca si sa se bucure de imprejurimi.

Hotel Rozmarin te asteapta cu 70 de camere dintre care 37 matrimoniale, 19 twin, 6 camere triple, 1 studio, 1 Family Room si 5 apartamente, cu o capacitate totala de 160 de locuri.

Vezi oferta noastra de cazare: https://bit.ly/2J1nzHY

Cabana Mosia Vanatorului Vama Buzaului

Mosia Vanatorului este locul bine ascuns in inima padurii, fiind situat la poalele muntelui Ciucas. Aici vei gasi un loc linistit, ideal pentru iubitorii de natura sau pentru cei care cauta intimitate, departe de freamatul oraselor aglomerate.

Cabana se inchiriaza integral si dispune de 14 locuri de cazare in 6 dormitoare cu 4 bai. Bucataria este complet utilata, unde poti gati la aragaz, cuptor pe lemne sau la gratarul exterior. Toate produsele de la micul dejun sunt naturale si sunt obtinute de la animalele de la ferma, iar legumele sunt din gradina proprie.

La Mosia Vanatorului semnalul la telefon este slab, accesul la internet fiind inexistent, iar televizoarele din camere sunt absente, acest loc fiind destinat exclusiv celor ce doresc sa se priveze de tehnologie pentru cateva zile.

Vidra Bungalow Parc Sicasau

Vidra Park ofera familiilor relaxarea ideala intr-un mediu natural inconjurat de brazi din inima Ardealului, la poalele muntilor Harghita. De aici poti vizita cele mai frumoase atractii turistice ale zonei: Lacul Rosu (56 km), Salina Praid (66 km) si alte locuri minunate.

Vidra Park are drept “mantra” pastrarea echilibrului cu natura, punerea in evidenta a naturii, toate casutele fiind construite din barne de lemn. Aici ai la dispozitie 4 bungalouri, 2 apartamente si o sala de mese cu 30 de locuri. Musafirii au acces gratuit la zona de wellness. Un loc special al zonei este micul lac in jurul caruia se afla casutele si centrul wellness.

Pensiunea Meander Baita

Pensiunea Meander te asteapta cu 10 camere primitoare si 20 de locuri de cazare. Aici, vei gasi 3 camere cu paturi matrimoniale si 7 camere cu paturi twin. Decorul si mobilierul sunt realizate din materiale naturale: piatra, lemn, in si lana, care imbraca corespunzator camerele in stil monahal-rustic al pensiunii.

Alegerea celor de la pensiune in ceea ce priveste materialele este datorata filosofiei lor de a respecta mediul inconjurator si a renunta la lucrurile incarcate ce ne bruiaza zilnic existenta. Camerele si facilitatile pensiunii te invita la meditatie, odihna si la o stare de comuniune cu natura.

Vezi oferta noastra de cazare: https://bit.ly/2Laj5LW