5 unități de cazare situate în apropierea pârtiilor de schi

Iarna își face simțită prezența și, dacă ești pasionat de sporturile de iarnă, este momentul oportun pentru planificarea unei vacanțe la munte. 

Pentru ca sejurul să fie perfect, acesta trebuie să fie completat de o cazare în apropierea pârtiilor de ski. Recompensele merită din plin: priveliști uimitoare, peisaje fabuloase și acces direct la pârtii.

Pentru a avea un sejur cat mai reușit si lipsit de grija găsirii unei unități de cazare, Travelminit ți-a pregatit o selectie de 5 unități de cazare situate în apropierea pârtiilor de schi din România.

Cabana Deac, Vatra Dornei

Cabana Deac se află în centrul localității Vatra Dornei. Daca dorești să ai parte de un sejur cu o priveliște de neuitat, această cazare este aleasa. Unitatea dispune de 5 camere duble și oferă tot ce este nevoie pentru a petrece câteva zile relaxante: cazare premium, acces la saună,  terase generoase, internet wireless și cablu TV, servicii de catering la cerere. Pentru cei pasionați de schi, pârtia Dealul Negru se află la 10 minute distanță de cabană. 

Lux Garden Hotel, Azuga

Amplasat chiar lângă Pârtia Cazacu, Lux Garden este un hotel de cinci stele care oferă o oază de liniște, confort și servicii impecabile. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul spa cu piscină, saune uscate şi umede şi sală de fitness.

Pensiunea Verde, Baia Sprie

Dacă vrei să iei o pauză de la agitația orașului, Pensiunea Verde din Baia Sprie este locul perfect. Amplasată pe un deal, liniștea și calmul din împrejurimi te vor ajuta să ai parte de un sejur relaxat.  Pensiunea dispune de camere spațioase cu vedere spre munte și grădini, împrejurimile încă sălbatice și destinațiile turistice din apropiere fiind câteva dintre motivele pentru care îți recomandăm această cazare.

Pârtia de schi Şuior este la 4 km de pensiune, iar pârtiile din Cavnic sunt la 15 km.

Pensiunea Atlantic, Poiana Brașov

Îți e dor de schiat? Pensiunea Atlantic se află la 5 minute distanță de pârtia Bradul și dispune de camere și apartamente spațioase, facilități de wellness și spa, care includ centru spa, cadă cu hidromasaj și saună. 

Pensiunea Regina, Predeal

Amplasată central în stațiunea Predeal, pensiunea Regina la doar 200 metri de pârtie și 300 metri de gară. Una dintre cele mai fotografiate clădiri din Predeal, pensiunea Regina**** dispune de 15 camere dotate cu TV cu ecran plat, minibar, internet WI-FI gratuit, balcon propriu, fiecare cameră având un design aparte.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.