6 concerte din aceasta toamna care nu trebuie ratate

Concerte toamna aceasta in RomaniaToamna se numara concertele in tara: anul 2014 a fost si continua sa fie plin de surprize pentru publicul romanesc. In Bucuresti si in Cluj vor concerta trupe mari toamna aceasta si vor avea loc festivaluri si targuri de renume.

Majoritatea concertelor se vor tine la Sala Palatului din Bucuresti, dar si Clujul gazduieste un artist cu nume mare. Principalele concerte care vor avea loc in aceasta toamna sunt:

  1. Bonnie Tyler & Smokie

O trupa – simbol si o solista rock ce au cucerit inimile fanilor, generatie dupa generatie: Bonnie Tyler si Smokie vor concerta in Bucuresti, pe 13 octombrie, in Bucuresti, la Sala Palatului.

Fanii de toate varstele vor fredona impreuna piese precum “It’s a Heartache”, “Total Eclipse of the Heart”, “To love somebody” sau “Living Next Door to Alice”.

Bonnie Tyler si Smokie vor fi in Bucuresti cu ocazia festivalului Oldies Music Fest, eveniment ce isi propune sa aduca artisti internationali reprezentativi pentru anii ’70 – ’90 in muzica pop – rock.

Biletele pentru concertele Bonnie Tyler si Smokie au preturi ce variaza intre 150 si 500 de lei pana la 1 octombrie, preturi ce se maresc cu 30% dupa aceasta data.

  1. Tribut U2 cu Zen Garden

Trupa tribut Zen Garden va concerta in premiera pe 26 septembrie in Bucuresti, la Hard Rock Cafe.

Zen Garden este singurul grup tribut U2, indragit de milioane de fani U2 si nu numai.

Solistul Zen Garden, Zeno Zala, a fost desemnat cel mai bun imitator al lui Bono Vox, interpretand cu fidelitate atat spectacolul scenic, cat si vocea artistului de la U2. Ceilalti membri Zen Garden se aseamana si ei cu restul trupei de la U2. Trupa tribut a fost atat de apreciata de public, incat au avut concerte cu zeci de mii de spectatori in Europa, SUA si America de Sud.

Biletele la concertul trupei – tribut costa intre 50 si 150 de lei.

  1. James Blunt

Concertul James Blunt va avea loc in Cluj – Napoca, pe data de 31 octombrie, la Sala Polivalenta.

Concertul din Cluj face parte din turneul international sustinut de artistul britanic “Moon Landing Tour 2014”. Este principalul eveniment gazduit de Festivalul International de Muzica si Arta din Transilvania.

James Blunt este un artist foarte iubit, a lansat 2 albume, promovate in 3 turnee. James Blunt are 4 single-uri hit si 5 nominalizari la premiile Grammy, avand un record de vanzari de 20 de milioane de single-uri.

Fanii James Blunt vor putea asculta live piese care au facut inconjurul lumii, precum: You’re beautiful, Goodbye My lover, Heart to heart sau Bonfire Heart.

Preturile biletelor variaza intre 125 si 250 de lei.

  1. Vaya Con Dios

Faimoasa trupa belgiana revine in Romania la cererea publicului, la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul are loc pe 5 octombrie 2014 si face parte din ultimul turneu marca Vaya Con Dios – Farewell Tour.

La inceputul anului trecut, trupa isi anunta retragerea din muzica printr-un turneu international, care ar fi trebuit sa dureze un an. La cererea fanilor din intreaga lume, turneul s-a prelungit si Romania este una dintre destinatii. Cu un repertoriu unic si o voce de neuitat, Vaya con Dios va canta la Bucuresti “Farewell song Vaya con Dios”.

Costurile biletelor variaza intre 135 de lei si 400 de lei, in functie de distanta fata de scena.

  1. Lara Fabian

Pe 20 octombrie, Lara Fabian revine in Bucuresti, la Sala Palatului, in cadrul unui turneu de promovare a albumului “Le secret”. Fanii romani au primit-o cu entuziasm in primavara anului trecut si, datorita cererilor mari de bilete, artista a concertat pe 17 si 18 martie 2013.

Concertul va include si cele mai faimoase melodii ale artistei, precum Je t’aime, Tu t’en vas, Deux ils, deux ells si multe altele.

Piesele Larei Fabian sunt cunoscute in Europa, Statele Unite, Asia si Australia, avand peste 11 discuri de platina, din care 3 discuri numai pentru un album: cea mai buna voce feminina, cea mai buna melodie, cele mai multe inregistrari vandute in Europa.

Preturile biletelor pornesc de la 400 de lei.

  1. Europe

Trupa Europe va concerta pe data de 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul unui turneu european. Europe este cea mai importanta trupa de rock din Suedia si unul dintre cele mai mari nume ale scenelor rock din intreaga lume.

Cei de la Europe au 30 de ani de activitate muzicala, timp in care au lansat piese – imn, precum The final countdown, Rock the Night sau Carrie.

Preturile la concertul Europe variaza intre 150 lei si 350 de lei, pentru categoria VIP.

Unde ne cazam in Bucuresti pentru concerte?

Sunt multe optiuni de cazare in Bucuresti pentru fanii care vor sa ajunga in Bucuresti pentru concerte. Alegerea se face in functie de confort, pret si pozitionarea pe harta capitalei.