7 cazări spectaculoase pentru un sejur de iarnă ca-n povești

Indiferent de anotimpul tău preferat, suntem siguri că un sejur de iarnă petrecut alături de cei dragi, într-o atmosferă de poveste, este o alegere ideală pentru sezonul rece. Imaginați-vă natura îmbracată în nea, voi stați la căldura șemineului cu un vin fiert și cei dragi alături.

Am pregătit pentru tine o listă de 7 cazări spectaculoase pentru o vacanță memorabilă, ca-n povești. 

Vila Karlhof, Sebeș

Situată la 16 kilometri de Alba Iulia, în Sebeș, Karlhof este o proprietate de 4 stele, ce dispune de o capacitate de 40 de persoane. Poți alege între camere single sau duble (matrimoniale sau twin), cu pat King size sau Queen size, toate decorate în atmosfera secolului al XIX-lea. 

Proprietatea oferă, printre facilitățile și serviciile sale, recepție non stop, saună, mic dejun continental, cursuri de gătit (30 de lei/sesiune) și parcare păzită.

Casa de vacanță Piricske, Piricske

Casa de vacanță Piricske se află la 16 km de Miercurea-Ciuc, la 1300 m de pârtia de schi, în Harghita-Băi. Cabana are o capacitate de 14 persoane și pune la dispoziție zonă de luat masa în aer liber, terasă la soare, grătar și ceaun, teren de joacă, parcare, ciubăr și grădină, cu zonă de relaxare. 

Este o opțiune potrivită dacă vrei să te bucuri de confort și de natură, fiind înconjurat de copaci și verdeață, relaxarea este garantată.

Pensiunea Atra Doftana, Teșila

Pensiunea Atra Doftana are deschidere la una dintre cele mai frumoase priveliști din Valea Doftanei și a fost gândită ca o unitate „verde”, pentru a minimiza impactul asupra mediului natural.

Este construită în formă de fagure, pentru a reduce consumul de energie redus și oferă, în același timp, unicitate din punct de vedere arhitectural. Dispune de 9 camere și are în total o capacitate de 23 de persoane. Pensiunea oferă și parcare.

Conacul Ambient, Cristian

Conacul Ambient se află la doar 3,8 km de Cetatea Râșnov și 12 km de Brașov, în localitatea Cristian.

Conacul are 8 camere  duble, 2 camere executive, 2 studiouri și un apartament și oferă facilități precum: bucătărie interioară dotată cu aparatură de ultimă generație, bucătărie exterioară, cu zonă de grătar, locuri de parcare, sporturi pentru copii, snooker, biliard, tenis de masă și, bineînțeles, piscină încălzită cu saună și jacuzzi  – numai bune pentru o relaxare într-un ambient de „odinioară”.

Zabola Estate, Zăbala

Domeniul Istoric al familiei Mikes își așteaptă turiștii pentru o experiență unică, într-un cadru nobiliar, de poveste. Zabola Estate dispune de 22 de camere, având o capacitate de 54 de persoane.

Domeniul se întinde pe arii vaste ale Carpaților Răsăriteni, cu 50 de hectare de parc englez care se afundă în sute de hectare de pădure. Parcul are 2 lacuri, pavilioane, terase, saună în pădure, trasee de drumeție și de caleașcă.

Pensiunea Colț de Rai, Beliș

Pensiunea Colț de Rai se află la poalele Munților Apuseni și este înconjurată de natură, oferind un cadru perfect pentru un sejur relaxant și odihnitor. 

Situată la doar 60 de km de Cluj, Pensiunea Colț de Rai oferă 12 camere duble spațioase, luminoase, decorate într-un stil rustic și autentic. Pensiunea are o capacitate totală de 30 de persoane și oferă facilități precum: grătar, ceaun, teren de joacă și parcare. 

Pensiunea Conacul Molnos, Corund

Pensiunea Conacul Molnos se află la 10 kilometri de Salina Praid, în localitatea Corund și oferă o ambianță spectaculoasă celor care vor să se bucure de aerul vechilor conace boierești. 

Decorate într-un stil rustic, tradițional, cele 6 camere au o capacitate de 12 persoane, iar unitatea de cazare oferă parcare păzită și acoperită, zonă de relaxare, grătare, ceaun, ciubăr, saună finlandeză și biliard. 

Alege dintre cazările de mai sus și bucură-te de un sejur de poveste. Noi îți urăm o iarnă liniștită alături de cei dragi, plină de surprize frumoase!