7 pensiuni pe care le poți închiria integral pentru o vacanță cu gașca de prieteni

Luna mai vine cu dor de vacanțe și cu planuri de călătorii cu prietenii! După ce ai ales destinația și obiectivele turistice pe care vrei să le vezi, rămâne doar să alegi unitatea de cazare. De regulă, atunci când călătorești cu prietenii, cel mai bine ar fi să închiriezi integral pensiunea sau casa de vacanță, pentru a nu îi deranja pe ceilalți turiști.

De aceea, noi îți sărim în ajutor cu 7 unități de cazare pe care le poți închiria integral pentru o vacanță de mai toată gașca de prieteni. 

Pensiunea Tilkos, Tămășeni

Pensiunea este pregătită să te găzduiască alături de cei dragi într-o locație liniștită, situată la doar 45 km de Satu Mare, înconjurată de păduri pitorești și de dealuri. La parter este un living foarte spațios, șemineu, dining și zonă de bucătărie deschisă și o baie. La primul etaj sunt cele patru camere cu baie privată.

În acest loc poți găsi mai mult decât o simplă cazare, poți să-ți găsești liniștea dacă vrei să te relaxezi sau chiar un loc pentru petreceri distractive, cu multe opțiuni de divertisment, cum sunt: masă de biliard, masă de fotbal, darts, masă de ping-pong.

Această pensiune este perfectă pentru cei care iubesc munții și natura și vine cu tot ce ai nevoie pentru o ședere de scurtă durată.

Prețul unei nopți de cazare este de 700 de lei/10 persoane

Vila Chambersn Charm, Brașov

O vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov, Vila Chambers’n Charm te întâmpină cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov. Vila se află la doar 3 km de centrul istoric. 

Chambers’n Charm este o unitate de cazare cu 9 camere spațioase, fiecare cameră fiind decorată după o altă temă. Vila este clasificată la 5 stele, creată special pentru cei care apreciază ambianța și serviciile hotelurilor boutique.

Prețul unei nopți de cazare este de 4.926 lei/18 persoane.

Pensiunea Happy, Schitu Topolniței

Pensiunea Happy se află în Schitu Topolnitei și oferă facilități de grătar, piscină sezonieră în aer liber și biciclete electrice montane gratuite. Proprietatea este situată la 17 km de Drobeta-Turnu Severin, iar oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și parcare privată. 

Pensiunea dispune de 2 camere și are, în total, o capacitate de 6 persoane.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 667 de lei/6 persoane

Pensiunea Lacrima Izei, Săcel

Situată la poalele izvorului Iza, într-o liniște ce cunoaște doar susurul apei, pensiunea Lacrima Izei este locul ideal pentru relaxare.Pensiunea se află în satul Săcel, Maramureș, la 15 km de Vișeul de Sus, de unde se poate lua Mocănița.

Înconjurată de pădure, are vedere către aceasta din toate cele 10 camere. Camerele au baie proprie, modern amenajate, terase ample si TV LED. Există posibilitatea de servicii personalizate pentru familiile cu copii.

Pensiunea poate fi închiriată integral pentru 22 persoane. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1.750 de lei.

Casa de oaspeți Gizella, Odorheiu Secuiesc

Casa de vacanță Gizella este construită în anul 2019. 

Cele trei camere cu băi separate, bucătărie complet utilată, livingul, parcarea din curtea casei și terasa pe marginea pârâului Bosnyak așteaptă oaspeții cu mare drag. Oferă liniște și relaxare pentru o gașcă de prieteni.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 800 de lei/10 persoane.

Pensiunea Bocrită, Ieud

În nordul țării, într-o zonă plină de păduri și munți, Pensiunea Bocrită oferă cazare în Ieud, la 49 de kilometri de Baia Mare în camere single, duble sau triple cu baie proprie și o cadă cu hidromasaj sau duș.

În apropiere, la 28 de kilometri distanță se află Cavnic, dar și Sighetu Marmației la 38 de kilometri de proprietate. Este o locație deosebită, o destinație rustică, unde vei avea ocazia de a descoperi tradițiile și obiceiurile locului. Animalele de companie sunt acceptate contra cost, iar curtea generoasă îi permite patrupedului să se simtă liber.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1.050 lei/10 persoane.

Pensiunea Sara, Băile Tușnad

Pensiunea Sara este o unitate de cazare cu restaurant. Este amplasată aproape de şoseaua principală şi de centrul oraşului Băile Tușnad. Capacitatea de cazare este de 26 locuri în 12 camere, fiind dispuse astfel:

Parter – 2 duble, un apartament şi o cameră cu pat matrimonial

Etaj – 2 duble, un apartament şi o cameră cu pat matrimonial

Mansardă – 2 duble şi 2 triple

Camerele sunt amenajate modern, mobilierul este din lemn masiv de brad, paturi cu saltele ortopedice, grup sanitar propriu – cu duş, uscător de păr, perie şi pastă de dinţi.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1.530/20 de persoane.

*Articol sponsorizat