7 unitati de cazare all-inclusive din Romania

Dupa ce regimul all-inclusive a purtat turistii romani peste hotare in Grecia, Turcia si Bulgaria, introducerea lui la unele dintre unitatile de cazare din Romania are scopul de a-i atrage pe turisti inapoi pe plaiurile mioritice.

Regimul all-inclusive presupune asigurarea tuturor meselor si punerea la dispozitia clientului a cat mai multor feluri de mancare din care acesta sa poata alege. Pe langa mesele principale, turistii au la discretie bauturi carbogazoase, sucuri naturale, bauturi alcoolice, cafele si gustari intre mese, precum si anumite activitati pe care le pot intreprinde in incinta unitatii de cazare in mod gratuit.

In Romania, regimul all-inclusive a inceput sa se extinda incet, dar sigur, atat in zona litoralului romanesc, cat si in statiunile montane. Iata 7 unitati din Romania care ofera cazare in regim all-inclusive:

1. Red Lake Inn, Gheorgheni

Pentru turistii aflati in cautarea unei locatii linistite, in mijlocul naturii, unde sa beneficieze de toate conditiile pe care le-ar fi putut oferi un hotel de 3 stele, Red Lake Inn este alegerea ideala. Situat la jumatatea drumului dintre comuna Gheorgheni si Lacul Rosu, Red Lake Inn beneficiaza de o amplasare excelenta, unde pacea si armonia domnesc de la rasarit pana la apus. Printre facilitatile de care dispun turistii ajunsi aici se numara accesul la internet, bar, room service, jacuzzi, gradina si restaurant. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 545 de lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Red Lake Inn.

2. Pensiunea Helen, Rasnov

Pensiunea Helen sta neclintita la poalele Cetatii Rasnov in asteptarea turistilor dornici de relaxare. Situata la distante foarte mici de principalele obiective din zona, unitatea de cazare poate servi drept oaza de liniste pentru orasenii care s-au saturat de stresul zilnic, dar si localul perfect pentru organizarea anumitor evenimente. Turistii cazati aici se pot bucura de privelistea extraodinara din jur, piscina, bar, servicii de masaj si sauna finlandeza. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 373 de lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Helen.

3. Pensiunea Nagy, Viseu de Sus

Daca vrei sa faci o vizita mai lunga in Maramures in care sa vizitezi toate obiectivele turistice din zona, poti sa ramai cu incredere peste noapte intr-o camera de la pensiunea Nagy. Situata in apropierea celor mai importante puncte de atractie turistica, pensiunea dispune de 24 de camere numai bune pentru relaxare si odihna. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 375 de lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Nagy.

4. Pensiunea Casa Rosa, Baia Mare

Pensiunea Casa Rosa a aparut in peisajul baimarean in anul 2006 si inca de atunci serveste cu constiinciozitate fiecare client care ii calca pragul. Cele 8 camere aflate in incinta pensiunii sunt decorate modern si sunt mereu pregatite pentru primirea unor noi oaspeti. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 500 de lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Casa Rosa.

5. Pensiunea Forest Mirage, Banesti

Pensiunea Forest Mirage este situata la 16 kilometri de Ploiesti, pe un deal pitoresc din Banesti. Camerele confortabile, decorate modern isi asteapta oaspetii in fiecare zi. Pensiunea se poate inchiria numai integral si cuprinde 28 de locuri dispuse in 9 camere. De asemenea, este bine de stiut ca locatia este accesibila pentru persoanele cu dizabilitati. Pretul de inchiriere al pensiunii (integral) pentru o noapte de cazare este de 2358 de lei/28 de persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Forest Mirage.

6. Pensiunea Printului, Valea Zalanului

Pe colinele din apropierea Muntilor Baraolt sade linistita Pensiunea Printului. Inconjurata de un peisaj pitoresc, unitatea de cazare din inima Romaniei pastreaza elementele decorative traditionale si le valorifica la fiecare pas. Desi zona fusese lasata la voia sortii, in anul 2008 Printul de Wales a cumparat proprietatile din jur, le-a restaurat si transformat intr-o adevarata bijuterie a muntilor romanesti. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 1317 lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Printului.

7. Pensiunea Kalnoky, Miclosoara

Covasna este una dintre cele mai bogate regiuni ale tarii in traditii si peisaje care iti taie respiratia. Pensiunea Contelui Kalnoky este situata in Miclosoara, un sat ce pastreaza traditia si obiceiurile secuiesti. Pensiunea este alcatuita din casute vechi, taranesti, restaurate cu grija ce aduc aminte de secolele trecute. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 1317 lei/2 persoane. 

Afla aici toate detaliile despre cum poti rezerva o camera la Pensiunea Kalnoky.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 17-18 iulie 2017 si sunt valabile astazi, 21 aprilie 2017.


Consulta lista completa a unitatilor de cazare ce functioneaza in regim all-inclusive: https://travelminit.ro/all-inclusive