Cand se deschid targurile de Craciun din Romania?

Balate Dorin/Shutterstock.com

Mai e putin pana la cea mai asteptata sarbatoare si pregatirile pentru decorarea oraselor, instalarea tarabelor pentru targurile de Craciun si alegerea locatiilor au intrat deja pe ultima suta de metri. Anul trecut, targurile de Craciun  din Romania s-au bucurat de un numar impresionant de vizitatori, ceea ce a incurajat autoritatile locale din toate orasele importante din Romania sa investeasca si mai multe resurse anul acesta.

Majoritatea targurilor de Craciun vor avea deschiderea in prima parte a lunii decembrie si vor putea fi vizitate pana la inceputul lunii ianuarie. Desi nu se cunosc foarte multe detalii despre design, evenimente si alte cele, bazandu-ne pe rezultatele editiilor trecute, cele mai asteptate targuri de Craciun sunt, fara indoiala, cele din Sibiu, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca si, bineinteles, Bucuresti.

Targul de Craciun din Sibiu 2017. Cea de-a 11 editie a targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata ceva mai devreme decat ne-am fi asteptat, la jumatatea lunii noiembrie pe data de 17. Cu un total de 90 de exponanti veniti din tara si strainatate, organizatorii targului isi doresc sa doboare recordurile stabilitite de editiile anterioare si sa stranga un numar cat mai mare de vizitatori. Pe langa activitatile specifice cu care ne-au obisnuit deja autoritatile sibiene, in Piata Mare se va realiza o proiecte spectaculoasa pe toate cladirile din jur.

Rezerva acum un loc de cazare in Sibiu!

Targul de Craciun din Brasov 2017. Ramanem in zona centrala a Romaniei si ne indreptam care o alta destinatie care face furori in perioada sarbatorilor de iarna. Cum primii fulgi de zapada au aparut deja in Brasov, atmosfera de sarbatoare este instalata in toata regula in zona Transilvaniei. Targul de Craciun de anul acesta va fi inaugurat abia pe 7 decembrie, insa se anunta a fi cel mai frumos targ de Craciun organizat vreodata aici. Piata Sfatului va gazdui anul acesta 40 de casute din lemn unde comerciantii veniti din toate colturile tarii isi vor prezenta munca.

Rezerva acum un loc de cazare in Brasov!

Targul de Craciun din Bucuresti 2017. Autoritatile investesc anul acesta 1,55 milioane lei pentru realizarea targului de Craciun. Evenimentul va fi organizat in Piata Constitutiei si va avea printre altele un patinoar artificial, un brad superb si o casa in care il puteti gasi pe Mos Craciun. Inaugurarea targului este programata pentru data de 1 decembrie,  de Ziua Nationala a Romaniei.

Rezerva acum un loc de cazare in Bucuresti!

Targul de Craciun din Cluj Napoca 2017. Capitala Ardealului se pregateste de zor de marele eveniment al lunii decembrie. Targul de Craciun de anul acesta se anunta a fi unul grandios, ideal pentru turistii si localnicii care iubesc Craciunul. Deschiderea targului va avea loc pe data de 24 noiembrie si va putea fi vizitat in orice zi a saptamanii, pana la data de 30 decembrie. Printre invitatii de seama la acest eveniment se numara cantaretul Smiley, personajele din desenul animat Frozen,  Moonlight Breakfast si Young Famous Orchestra.

Rezerva acum un loc de cazare in Cluj Napoca!

Targul de Craciun din Timisoara 2017. Timisoara cucereste vestul Romaniei si reuseste sa atraga din ce in ce mai multi turisti straini si romani in perioadele de vacanta. Cu un program bine strabilit, autoritatile din Timisoara isi propun sa transforme targul de Craciun din Piata Victoriei intr-un adevarat magnet pentru turisti. Incepand cu data de 1 decembrie si pana la inceputul lunii ianuarie, timisorenii se pot bucura de evenimente deosebite, dedicate sarbatorilor de iarna.

Rezerva acum un loc de cazare in Timisoara!