Cazări care oferă piscină încălzită în plin sezon rece

Ți-e dor de clipele de relaxare la piscină? Ei bine, doar pentru că sezonul rece a început, nu înseamnă că trebuie să renunți la ele. Iată câteva cazări unde te poți bucura din plin de toamnă, într-o piscină încălzită. 

Hotel Panoramic Colibița

Hotelul Panoramic este situat în satul Colibița din județul Bistrița-Năsăud, într-un cadru natural de vis. Te vei putea bucura de priveliști surprinzătoare către lacul Colibița, având opțiunea de a alege o cameră cu vedere, și te vei putea relaxa în piscina de la etajul superior, care este funcțională indiferent de sezon. Resortul este alegerea ideală pentru familii sau pentru călătorii de business. Mai mult decât atât, include chiar și un cinematograf!

Citește și: Ce obiective turistice nu trebuie să ratezi dacă ajungi în Câmpulung

Pensiunea Isuica Sovata

Vrei să te reculegi în natură și să ai parte de servicii hoteliere la cele mai înalte standarde? Îți sugerăm un sejur la pensiunea Isuica din orașul mureșan Sovata. Aceasta dispune de o zonă de wellness cu piscină încălzită și jacuzzi, unde poți uita de griji. Totodată, vei avea parte de mic dejun inclus, în fiecare dimineață!

Pensiunea Apuseni Wild Remeți

Dacă ai în plan să vizitezi județul Bihor, poți include în călătoria ta satul Remeți, căci acolo te vei bucura de o atmosferă pitorească aparte. Pensiunea Apuseni Wild se află chiar la poalele munților Pădurea Craiului, într-o o oază de liniște și pace. Unitatea de cazare include o zona de wellness cu piscină, saună și jacuzzi.

Hanul Lui Bogdan Făget

Hanul lui Bogdan se află într-o zonă liniștită a localității Făget din județul Timiș, la 9 kilometri distanță de Barajul Surduc, 4 kilometri de Cetatea Făgetului și 2 kilometri de Muzeul de Istorie și Etnografie Făget. Cazarea dispune de o pisicină încălzită de ultimă generație și un restaurant, unde vei putea savura preparate tradiționale locale dar și internaționale.

Hotel River Luduș

Vei găsi hotelul de patru stele în orașul Luduș din județul Mureș, unde vei avea ocazia de a te conecta cu trecutul, în timp ce descoperi cultura și tradițiile transilvănene. Dacă vrei să ai parte de un sejur marcat de eleganță și confort, Hotel River este alegerea perfectă pentru tine. În zilele răcoroase de toamnă te vei putea relaxa la piscină și la saună.

Pensiunea Andi & Bogi Corund

Pensiunea din Corund, județul Harghita, se află în apropierea Salinei Praid (8 kilometri) și a lacului Ursu (15 kilometri). Aceasta include o piscină exterioară încălzită, de unde vei putea admira peisajul superb de toamnă, un ciubăr și saună uscată.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.