Early Booking pentru vacanța de vară cu reduceri de până la 30% pe Travelminit.ro

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de concediu pentru vara aceasta, a venit momentul să te organizezi la acest capitol, pentru că poți prinde oferte avantajoase Early Booking la cazările din România, indiferent care este destinația pe care o alegi. Această țară ascunde atât de multe comori, încât merită să îți rezervi măcar câteva zile pentru a explora câteva dintre cele mai frumoase zone ale sale.

Prin urmare, dacă te gândești să pornești la drum prin România, avem o veste minunată pentru tine: până pe 31 martie Travelminit.ro ți-a pregătit o ofertă generoasă la pachetele de cazare pentru sezonul estival. La mare sau la munte, într-un city-break sau o destinație ascunsă, selecția noastră Early Booking include cazări peste tot în România și oferte de până la 30% reducere.

Early Booking oferte în toată România pentru sezonul estival

În perioada 10 – 31 martie, Travelminit te așteaptă cu oferte de vacanțe Early Booking 2022 special concepute pentru a satisface orice gust și buzunar. Vei putea beneficia de discounturi de până la 30% la cazări și servicii din întreaga țară, dar și oferte disponibile inclusiv în sezonul estival.

Pe lângă prețurile de neratat, rezervarea unei vacanțe de vară încă de acum îți oferă avantajul de a găsi unități de cazare cu o disponibilitate mai mare în destinațiile tale preferate, astfel că vei avea parte de un sejur de neuitat.

În plus, cele mai multe pachete oferă anulare gratuită sau rezervare fără avans în prealabil, ceea ce înseamnă că te poți bucura de mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de planificarea vacanței tale de vară.

Travelminit.ro îți aduce cele mai bune oferte și promoții. Răsfață-te pe deplin și rezervă-ți următoarea vacanță la cele mai bune prețuri. 

 Top 5 oferte Early Booking

Brașov Holiday Apartments***, Brașov

Dacă ești iubitor de munte și îți este dor de un sejur într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din țară, îți poți programa vacanța chiar acum la Brașov Holiday Apartments***, care pune turiștilor o ofertă de neratat în cadrul campaniei Early Booking: 30% reducere în orice perioadă a anului, iar rezervarea se poate realiza fără avans și se poate anula gratuit oricând. Locația oferă un acces ușor la toate punctele de interes din Brașov. Centrul Vechi, cu numeroase atracții turistice este la 4 km distanță, iar pentru pasionații sporturilor de iarnă, Poiana Brașov este la doar 20 de minute de mers cu mașină.

Hotel Bulevard****, Constanța

Pentru că sezonul estival este mai aproape ca oricând, Hotel Bulevard din Constanța își așteaptă turiștii cu o reducere de 30% dar și cu posibiliatea de a realiza rezervarea fără avans, iar anularea se poate face gratuit oricând. Complexul hotelier beneficiază de o poziție privilegiată fiind localizat în proximitatea intrării în stațiune Mamaia, în zona Delfinariului și a Lacului Tabacariei. Relaxarea este asigurată la piscină hotelului dotată cu muzică subacvatică, sala de fitness, saună, jacuzzi și masaj.

Harmonia Mundi****, Vlaha

Situată la doar 17 km sud-vest de municipiul Cluj-Napoca, localitatea Vlaha este alegerea perfectă pentru cei care caută o atmosferă relaxantă, departe de freamătul marilor orașe. Satul face parte din zona etno-culturală a Călatei (Kalotaszeg), unde tradițiile folclorice, muzica, dansul, portul și meșteșugurile tradiționale au fost păstrate din generație în generație.

Pensiunea – „castel” Harmonia Mundi oferă turiștilor mic dejun inclus la orice rezervare și un discount de 30% în cadrul campaniei Early Booking, dar și o priveliște cu adevărat încântătoare! De aici te poți bucura de panorama oferită de Munții Apuseni. dar și de mai multe zone de destindere, unde poți răsfoi o carte din biblioteca pensiunii, ori te poți distra cu prietenii cu unul dintre numeroasele jocuri de societate din dotarea pensiunii. Cele trei terase spațioase, iluminate arhitectural oferă priveliște și intimitate, în funcție de anotimp și starea de spirit a fiecăruia.

Hotel Vilacrosse Boutique Inn***, București

Fie că ai treabă sau pur și simplu vrei să redescoperi o parte din frumusețile arhitecturale ale Capitalei, Hotel Vilacrosee Boutique Inn este alegerea potrivită grație amplasării sale în faimosul pasaj Macca-Vilacrosse, unul dintre cele mai iconice repere din București. Construită în 1891, strada în formă de potoavă, adăpostită de un acoperiș de sticlă galbenă, este o un reper al arhitecturii secolului al XIX-lea. Printre punctele de atracție din apropiere de Vilacrosse Boutique Inn se numără Piața Revoluției, Muzeul Național de Artă al României și Parcul Cișmigiu. În plus, dacă îți vei rezerva cazarea fără avans până la finalul lunii martie te poți bucura de 30%, iar anularea se poate realiza oricând gratuit.

Descoperă și 5 case memoriale și muzee din București pentru o zi friguroasă

Buchenland Hotel***, Câmpulung Moldovenesc

Bucovina este cu siguranță una dintre regiunile României care te vor ajuta să-ți regăsești echilibrul atât de mult căutat. Fie că mergi însoțit de prieteni sau familie, odată ajuns în Câmpulung Moldovenesc vei experimenta ceea ce înseamnă o evadare creativă, frumusețea artei și ospitalitatea oamenilor din această zonă a țării. Iar pentru ca șederea ta să fie în farmecul de odinioară vă puteți caza la Buchenland Hotel, o clădire monument istoric, construită în anul 1896 la ordinul împăratului Franz Joseph. Hotelul dispune de acces non-stop pe bază de cod, chicinetă, saună și jacuzzi.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.