Pitesti – 5 oferte de cazare sub 200 lei/noapte  

Hotel Magic - PitestiPitesti este unul dintre cele mai mari orase din Romania, al treisprezecelea cel mai mare centru urban al Romaniei din punct de vedere demografic, si este cunoscut in special pentru prima autostrada din Romania, Bucuresti – Pitesti, sau pentru fabrica Dacia situata la 17 km de oras. Asta nu inseamna ca Pitestiul nu are atractii turistice care merita vizitate de catre turisti: centrul, gradina zoologica situata in Padurea Trivale sau Poarta Eroilor, fiind numai o parte dintre ele.

Dincolo de toate acestea, orasul Pitesti are suficiente obiective turistice de vizitat incat sa merite sa innoptezi in el macar o data. In plus, la numai 37 km distanta de oras se afla Manastirea Curtea de Arges.

5 sugestii de cazare in Pitesti:

Complex turistic Cornul Vanatorului

Complexul este situat in mijlocul naturii si se afla la numai 4 km de centrul Pitestiului, gradina de vara, copacii seculari si bradutii creand o atmosfera montana pentru turisti. Posibilitatile de relaxare si distractie sunt multiple: fitness, masaj, reflexoterapie, sauna, piscina, sah, table, tenis de masa sau biliard.

In cadrul complexului se prepara cele mai gustoase bucate traditionale, toate felurile de vanat, dar si mancaruri recomandate de bucataria internationala. Sunt disponibile 45 de camere spatioase, dotate cu aer conditionat, Wi-Fi, televizor LCD. Pot fi cazati pana la 160 de persoane.

In apropierea Complexului Turistic Cornul Vanatorului se pot vizita Gradina Zoologica a municipiului Pitesti, una dintre cele mai frumoase din tara, la numai 800 m distanta, Schitul Monahal Trivale ce dateaza din sec. XVII, lacas sfant cu slujbe zi de zi, precum si excursii catre diferitele obiective turistice si istorice din judetul Arges.

Tarif*: 130 lei/camera/noapte (mic dejun inclus)

Hotel Regat

Hotelul este situat relativ central in cadrul municipiului Pitesti, pe o artera intens circulata (Bd. Republicii), si este alegerea perfecta pentru cei care au venit special pentru a vizita orasul.

Exista un numar de 14 camere cu o capacitate de 28 de persoane, acestea fiind dotate cu aer conditionat, Wi-Fi. In plus, hotelul pune la dispozitia turistilor o parcare privata, bar, restaurant, room service, spalatorie sau o cafenea.

Tarif*: 140 lei/camera/noapte (mic dejun inclus)

Hotel Magic Centru

Hotelul Magic este situat in centrul orasului Pitest si face parte dintr-un complex ce ofera posibilitati multiple de relaxare clientilor. Complexul, prin facilitatile pe care le inglobeaza ofera o gama variata de servicii: terasa, restaurant, restaurant italian, night club, salon de bronzat, servicii rent-a-car, camere single, apartament, garsoniere.

Hotel Magic Centru dispune de 15 spatii de cazare in regim de 3*:
– 14 camere single cu pat matrimonial
– 1 apartament compus din 2 camere, una cu pat matrimonial si cealalta camera cu canapea extensibila.

Camerele dispun de acces nelimitat la internet, TV prin cablu, telefon, minibar,seif.

Tarif*: 149 lei/camera/noapte (mic dejun inclus)

Hotel Magic Trivale

Hotel Magic Trivale, cel de-al doilea hotel al Complexului Magic, se afla intr-o locatie superba, la marginea Padurii Trivale, din cartierul cu acelasi nume. Situat intr-o zona linistita si avand un cadru natural deosebit, este aproape de oras si totodata departe de agitatia acestuia. Printre atuurile hotelului se numara designul inovativ, stilul modern, confortul si serviciile de calitate.

Hotelul dispune de 19 spatii de cazare in regim de 3 *, toate camerele avand un sistem de inchidere prin card, aer conditonat, internet wireless, internet prin fibra optica gratuit, room-service, TV LCD HD, TV prin satelit cu 70 canale, telefon cu acces international, radio/alarma, birou de lucru, minibar, incalzire centrala, uscator de par, bai cu cabine de hidromasaj sau jacuzzi, pat suplimentar – la cerere.

Tarif*: 164 lei/camera/noapte (mic dejun inclus)

Hotelul Yaki Center

Hotel Yaki Center din Pitesti dispune de 44 de camere modern mobilate (birou in camera, minibar, TV prin satelit, uscator de par, etc), WiFi, restaurant, bar, cafenea, parcare privata, piscina interioara sau sauna finlandeza. Se accepta mici animale de companie.

Tarif*: 198 lei/camera/noapte (mic dejun inclus)

* Tarifele sunt valabile pentru weekend-ul 25 – 26 aprilie 2015.