Primăvară de poveste: top 5 cabane situate aproape de natură pe care le poți închiria integral

Primăvară de poveste? Yes, please! Chiar dacă iarna s-a instalat mai mult decât îi permitea calendarul, noi ne gândim la vremea bună și așteptăm zilele (mai) calde și însorite. 

Cu acest gând în minte, ne facem și planuri de vacanță, așa că am pregătit pentru tine o listă cu 5 cabane situate aproape de natură pe care le poți închiria integral. Fie că vrei să mergi alături de prieteni sau familie, sperăm ca aceste cabane să te inspire pentru următoarea ta vacanță.

Cabana Paulownia, Budești

Cabana Paulownia este o cabană unică realizată manual și situată în pădurile Maramureșene. Este 100% privată și nu se împarte cu nimeni, complet echipată, are WiFi și parcare gratuită.

Există două dormitoare, fiecare având capacitatea de 4 persoane. Așternuturile sunt confecționate manual din bumbac organic, foarte plăcut la piele.

În sufragerie te poți relaxa pe canapea privind peisajul frumos. Există, de asemenea, o chitară, un stereo wireless, cărți și jocuri de masă.

Bucătăria are toate facilitățile și ustensilele de care ai nevoie: tigăi, vase, ceainic, filtru de cafea, tacâmuri, frigider, congelator, etc. Există, de asemenea, ierburi aromatice de înaltă calitate și cele mai fine condimente pentru a vă condimenta mâncarea favorită.

Casa de oaspeți Karak, Izvoare

Casa de oaspeți Karak este situată în județul Harghita, la poalele munților Harghita. Are o capacitate de 12 persoane, iar sunetul minunat al pârâului de lângă casă, sunetul vântului prin frunzele copacilor și cântecul păsărilor îți garantează relaxare imediată, departe de aglomerația și agitația marilor orașe. 

Munții Harghita și cel mai înalt vârf din secuime oferă oportunități excelente pentru pasionații drumeții și iubitorii sporturilor de iarnă, la doar câțiva kilometri de cabană. 

Unitatea de cazare oferă grătar, zonă de luat masa în aer liber, ceaun, parcare și sauna finlandeză.

Cabana The Mountain’s Sea, Colibița

Despre Colibița se spune că este marea dintre munţi, unde poţi respira cel mai curat aer din ţară. Lacul, munţii, pădurea, aerul, alcătuiesc un loc feeric, tocmai de aceea, cabana The Mounatin’s Sea este locul ideal pentru un sejur  relaxant, departe de oraș. 

Capacitatea Cabanei este de 4 camere, fiecare dispune de baie proprie, un living mare și zona de dinning, precum și de o bucătărie complet utilată până la mașina de spălat vase, astfel încât sejurul tau să fie cât mai relaxant. Exteriorul cuprinde o curte amenajată, un foișor cu grătar și, de asemenea, un loc de joacă.

În aceasta zonă, vă puteţi bucura de peisaje de poveste, de aer curat şi de multe alte posibilităţi de destindere pentru iubitorii muntelui: excursii, drumeţii, ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit, plimbări cu sania, dar şi plimbări cu barca pe lac.

Cabana Nagy Lak II, Barajul Zetea

Complexul dispune de trei clădiri (clădire principală + 2 căsuțe) și pot fi cazate aproximativ 11 persoane. Deoarece cazarea se închiriază în regim de “casă la cheie”, întreaga curte (1200 m2) și toate clădirile aferente pot fi închiriate de un singur grup de turiști. 

Cabanele sunt înconjurate de natură și peisaje superbe, și indiferent de căsuța în care veți fi cazat, cu siguranță, tot grupul va avea parte de un sejur excelent și relaxant.

Pensiunea Agroturistică Raluca, Vadu Izei 

Pensiunea Agroturistică Raluca este situată în Vadu Izei şi oferă unităţi de cazare cu terasă sau balcon, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat și acces la o grădină cu grătar.

Pensiunea dispune de bucătărie complet utilată, cuptor cu microunde, cu prăjitor de pâine, frigider, plită şi aparat de cafea. Un număr de 6 camere cu baie proprie din care 2 camere cu pat matrimonial și 4 duble cu câte două paturi, care, la nevoie, pot fi foarte ușor alăturate. Turiștii se pot relaxa în lounge-ul comun şi pot schia în apropiere, în sezon.