Relaxeaza-te un weekend la Valamar Lacroma – unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Dubrovnik

In Dubrovnik, unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Croatiei, se gaseste o unitate de cazare care ar putea descrie cu usurinta termenul “relaxare”. Avand foarte multe feedback-uri pozitive si imbunatatindu-si constant serviciile, hotelul Valamar Lacroma a reusit sa ajunga in topul unitatilor de cazare de pe coasta Dalamata. Te gandesti sa ii faci o vizita? Iata de ce te poti bucura aici!

Afla mai multe despre Dubrovnik

Dubrovnik este o fortareata impresionanta situata pe malul Marii Adriatice, in sudul Croatiei. Desi numarul locuitorilor este de aproximativ 50.000, orasul este mai tot timpul aglomerat din pricina turistilor care ajung aici. Dubrovnik a fost inca de la inceput unul dintre cele mai importante porturi ale Europei. De fapt, era singurul port care reusea sa concureze cu faimoasa Venetie. Acest avant economic pe care l-a prins in perioada Evului Mediu a contribuit favorabil la dezvoltarea orasului in secolele urmatoare.

In zilele noastre, Dubrovnik este un oras superb, port important si centru turistic cu un foarte mare potential. Desi este o destinatie cu traditie, mai ales pentru turistii europeni, Dubrovnik a reusit sa dea “lovitura” in turism abia dupa ce a aparut intr-un serial american de succes. Reprezentand unul dintre punctele cheie in care se petrece actiunea serialului, mii de fani infocati ai acestuia ajung in Dubrovnik pentru a admira cu ochii lor ceea ce in serial regizorul a numit “King’s Landing”.

Fiind un oras vibrant, colorat si cu numeroase obiective turistice, Dubrovnik reuseste sa depaseasca asteptarile celor mai multi dintre turisti. Daca planifici sa faci o prima vizita in Dubronik, iti recomandam sa nu ratezi Centrul Vechi, Zidurile Cetatii, biserica  St. Ignatius sau Muzeul de Istorie Naturala.

Relaxeaza-te la Valamar Lacroma 

Acum ca esti cat de cat familiarizat cu ce o sa gasesti in Dubrovnik este timpul sa ne orientam catre o unitate de cazare pe masura. Desi la noi vremea este schimbatoare si asteptam din clipa in clipa sa inceapa ploile racoroase, in Croatia vremea este inca placuta si insorita. Chiar daca nu se compara cu vremea din destinatiile exotice, Croatia este o alternativa excelenta pentru cei care isi doresc un weekend relaxant in bataia razelor de soare.

Unitatea de cazare de care iti spuneam la inceput este unul dintre cele mai apreciate si mai bine dotate hoteluri de pe coasta Dalmata. Dispunand de 401 camere moderne si complet mobilate, centru wellness, piscina interioara si exterioara, restaurant, baie de aburi, jacuzzi si sauna finlandeza, hotelul Valamar Lacroma este locul ideal in care poti petrece cateva zile departe de casa. 

Camerele sunt impartite in apartamente, camere duble cu paturi matrimoniale si camere duble cu paturi separate. Toate cele 401 camere sunt dotate cu balcon/terasa, grup sanitar propriu, aparat de aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, uscator de bar si acces gratuit la internet.

Tarife

  • camera dubla – 450 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • camera twin – 450 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun

Facilitati

Asa cum am mentionat si mai devreme, oaspetii hotelului Valamar Lacroma se pot bucura de o serie de facilitati de top in timpul sederii lor la unitatea de cazare. Hotelul dispune de 401 camere repartizate pe 5 etaje la care se poate ajunge cu ajutorul celor 8 lifturi din incinta unitatii de cazare. In cadrul centrului wellness, oaspetii se pot relaxa la numeroasele saune si bazine exterioare. De asemenea, turistii pot beneficia de servicii de masaj.

La restaurantul hotelului, bucatarii pregatesc in fiecare zi o selectie deosebita de preparate internationale. Pe langa acesta, hotelul mai pune la dispozitia oaspetilor si cateva baruri in care se pot relaxa alaturi de cei dragi.