Revelion în România: 25 destinații pentru trecerea dintre ani

Sursă foto: Yulia Grigoryeva // shutterstock

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și, bineînțeles, planurile de Revelion încep ușor, ușor să se contureze. Fie că vei petrece în cuplu, alături de familie, alături de prieteni sau îi vei reuni pe toți cei dragi în același loc, noi venim în ajutorul tău pentru a te organiza cât mai bine.

Bineînțeles, trecerea dintre ani va fi una reușită datorită persoanelor alături de care vei petrece, însă, noi credem că și locul în care vă veți afla joacă un rol important pentru un sejur de memorabil. De aceea, am pregătit o listă de 25 de unități de cazare care-ți pot fi casă pentru vacanța de Revelion.

Casa de oaspeți Vákár, Praid

Casa de oaspeți Vákár este ideală pentru 2 cupluri sau o familie mai mare și este situată în Praid, la mai puțin de un kilometru de Salină. La parter există sală de luat masa, bucătărie complet utilată și, la cerere, proprietarii pot servi specialități de casă.

Casa Octavian, Sucevița

Aflată în vecinătatea unei păduri, Casa Octavian este ideală pentru un sejur în Bucovina, iar pachetele disponibile de Revelion oferă masa festivă, o gamă de băuturi alcoolice și non-alcoolice și acces la piscină în fiecare zi. Unitatea se poate închiria atât pentru un singur grup, cât și individual.

Vila Munții Bucegi, Bran

Pensiunea Munții Bucegi se află în vârful unui deal, la doar 1.5 km de Castelul Bran și 2.5 km de Pârtia de ski Zănoaga Bran. Curtea dispune de foișor, loc de luat masa și spațiu pentru jocuri de exterior. Se închiriază doar cu pachet de Revelion, ce conține demipensiune, masa festivă, băuturi alcoolice și este valabil pentru 4 nopți de cazare.

Pensiunea Ioana, Bran

Pensiunea Ioana este situată la mai puțin de 2 kilometri de Castelul Bran. Înconjurată de Munţii Bucegi şi Piatra Craiului, se află la 15 minute de mers pe jos de pârtia de schi și pachetul de Revelion include 4 nopți de cazare, demipensiune, masă festivă de Revelion cu meniu tradițional și masă festivă pentru 1 ianuarie.

Hotel Marea Neagră, Sinaia

Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare, împărțite în 34 de camere cu baie privată, balcon, iar camerele cu vedere spre munte oferă o priveliște spectaculoasă spre Munții Bucegi și Munții Baiului.

Lujerului Apartments, București

Apartamentul este situat chiar lângă Hypermarket-ului Cora Lujerului, la 200 m de stația de metrou Lujerului și la 5 minute de mers pe jos de Plaza România Mall. Apartamentul este dotat cu încălzire proprie cu centrală, aer condiționat, balcon și este situat la 15 minute de centrul vechi cu mașina sau cu  metroul.

Hotel Holiday Maria, Băile Herculane

Hotelul este amplasat pe malul râului Cerna din stațiunea Băile Herculane și pune la dispoziția turiștilor 43 de camere, un restaurant cu capacitatea de 90 de locuri, 2 terase, piscină cu apă termosulfuroasă, sală de fitness, saună, sală de conferințe, parcare privată, wi-fi și multe alte facilități.

Motel Moara Veche, Săcălășeni

Motel Moara Veche dispune de piscină interioară și exterioară, saună, sală de fitness și teren de sport. Dispune de 35 de camere și are, în total, o capacitate de 74 de persoane. Dacă vrei să faci o excursie de o zi pentru a începe Anul Nou cu bateriile încărcate, în apropiere se află Lacul Albastru la 14 km și Pârtia de Schi Baia Sprie la 13 km.

Camere de închiriat Smart Rooms, București

Smart Rooms oferă cazare în camere decorate cu design contemporan și elegant. Ai, de asemenea, cafea și ceai instant la dispoziție în fiecare cameră. Se află la 1 kilometru de Gară, la 1 kilometru de Calea Victoriei și la 1,4 km de Palatul Parlamentului.

Pensiunea Németh, Sovata

Pensiunea dispune de 46 de locuri de cazare și oferă demipensiune, terasă acoperită, loc de joacă pentru copii, parcare proprie supravegheată, bucătărie comună cu sală de mese, masă de biliard (contra cost) și darts.

Hotel Bistriţa, Durău

Gândit și proiectat pentru a satisface cele mai diverse gusturi, Hotel Bistrița dispune de 33 de camere mobilate cu mult gust și rafinament, dotate cu minibar, telefon, televizoare LCD, cablu TV și internet wireless, în timp ce băile sunt prevăzute cu cabine de duș moderne sau cu jacuzzi.

Vili Apartments Romantic, Oradea

Vili Apartment oferă cazare în regim hotelier în inima orașului Oradea, cu o panoramă exclusivă spre centrul istoric.

Este ideală pentru 3 persoane, iar cele 2 camere sunt decorate în stil modern și oferă confort și relaxare.

Pensiunea Sara, Văliug

Pensiunea Sara se află în inima munților Bănățeni, în Stațiunea Crivaia. Dispune de 12 camere  recent renovate și, în total, are o capacítate de 32 de persoane. 

Vila Etikette, Băile Felix

Vila Etikette dispune de 12 camere ( 5 camere duble cu pat matrimonial, 6 camere duble superioare (2 sau 3 persoane), pat matrimonial și canapea extensibilă și 1 camera twin). Oferă parcare privată gratuită, iar pachetul de Revelion include cazare pentru 3 nopți, mic dejun și masa festivă de Revelion.

Pensiunea Tirol, Sânmartin

Pensiunea Tirol este situată într-o zonă liniștită, ideală pentru un sejur memorabil la final de an. Unitatea de cazare dispune de o bucătărie complet utilată, de o sală de mese încăpătoare, foișor cu grătar și terasă exterioară, iar cele 10 camere au, în total, o capacitate de 22 de persoane.

Pensiunea Happy, Schitu Topolniței

Pensiunea Happy se află în Schitu Topolnitei și oferă facilități de grătar, piscină sezonieră în aer liber și biciclete electrice montane gratuite. Proprietatea este situată la 17 km de Drobeta-Turnu Severin, iar oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și parcare privată. Pensiunea dispune de 2 camere și are, în total, o capacitate de 6 persoane.

Hostel Casa Cristina, Bușteni

Pe cursul superior al Văii Prahovei, Hostel Casa Cristina este situată în stațiunea montană Bușteni, într-un cadru natural deosebit la o altitudine de 930m, în imediata vecinătate a pârtiei de Ski Kalinderu chiar la poalele Masivului muntos Caraiman și Costila. Are o capacitate de 35 de persoane și dispune de 15 camere.

Casa Alis, Oradea

Casa Alis se află în centrul orașului Oradea la 150 m de Piața Unirii (zona 0 a orașului ) și dispune de 6 camere, cu o capacitate de 20 de persoane.

Pensiunea Tudor, Băile Felix

Pensiunea Tudor este situată într-o zonă liniştită din staţiunea balneară Băile Felix. Dispune de 10 camere și are o capacitate de 24 de persoane.

Pensiunea Casiana, Ciulpăz

Pensiunea Casiana este situată la intrarea în Ținutul Pădurenilor, la 12km de Castelul Corvinilor din Hunedoara, în mijlocul naturii. Unitatea de cazare dispune de 23 de camere și are, în total, o capacitate de 44 de persoane.

Pensiunea Becsali, Bisericani

Pensiunea Becsali  este situată în Bisericani și oferă oaspeţilor liniştea specifică vieţii rurale. Unitatea de cazare dispune de 18 camere și are, în total, o capacitate de 42 de persoane.

Pensiunea Palace, Odorheiu Secuiesc

Pensiunea este situată într-o locaţie excelentă pentru relaxare sau o vacanţă, într-o zonă liniştită. Are o capacitate de 22 de persoane și dispune de 11 camere cu băi private.

Casa de oaspeți Eliza Maria, Rotunda

Pensiunea Casă Eliza Maria se află în zona Transfăgărășanului și este situată în comună Corbeni la aproximativ 10 km de Barajul Vidraru. Unitatea de cazare dispune de 6 camere și are o capacitate de 12 persoane.  

Pensiunea Vaduri, Borșa

Așezată la poalele muntelui Pietrosu, pensiunea Vaduri din Borșa este locul unde puteți avea parte de un sejur liniștit și relaxant. Pensiunea dispune de19 camere cu băi proprii, capacitate de cazare și de 50 locuri. Camerele au balcoane sau terasă, iar pentru grupurile mai mari se pot pune și paturi suplimentare.

 Casa Hermanni, Sibiu

Pensiunea Casa Hermanni se află în centrul istoric al Sibiului și oferă 6 studiouri cu băi și bucătării complet utilate, iar ceaiul și cafeaua  sunt din partea casei!

Indiferent de locul pe care-l vei alege pentru a-ți petrece Revelionul, noi îți urăm, în avans, un An Nou fericit și liniștit!

*articol sponsorizat