Se apropie ziua copilului tau? Iti propunem cateva idei de locuri pentru o petrecere inedita

centru-escalada-foto-altanaka

Altanaka / Shutterstock.com

Tuturor ne plac petrecerile, distractia, baloanele de sapun sau baloanele colorate. Ne place sa ne simtim bine in compania prietenilor si aniversarea zilei de nastere este intotdeauna cel mai bun pretext pentru organizarea unei petreceri. Pentru parintii care vor sa organizeze o petrecere de ziua celui mic, creativitatea este un must, asa ca ne-am gandit sa va propunem cateva idei de locuri pentru o petrecere inedita. Ce ziceti de acestea?

„Scikids Garage”, Bucuresti

Ca parinti de copii mai mari de 5 ani, v-ati intrebat de multe ori cum v-ati putea distra copiii, care nu se mai multumesc doar cu un spatiu frumos amenajat cu baloane colorate, coifuri si masti. Ei bine, petrecerile de la Scikids Garage sunt atat de interesante incat toti copiii care si-au serbat ziua de nastere acolo au ramas foarte placut impresionati de aceasta experienta. Este un club disco-stiintific in care il vei cunoaste pe Profesorul Trasnit de la Fun Science – Party-Trainer-ul de onoare! La fel de trasnite si inedite vor fi experimentele stiintifice si activitatile puse la dispozitia copiilor si adolescentilor timp de trei ore, din care nu vor lipsi momentele distractive, dansul, karaoke si concursurile cu premii. Toate sunt puse la dispozitie intr-o sala de petrecere decorata science-disco-club, cu sonorizare, jocuri de lassere si lumini si DJ specializat.
Si mai frumos este ca din toata distractia voastra se vor putea bucura si copiii inscrisi la Centrul Help Autism, pentru ca o parte din tarif se va duce la ei, sub forma de donatie.

„MiniArtShow”, Bucuresti

Daca vrei o petrecere creativa pentru cel mic, plina de imaginatie, poti sa apelezi la MiniArtShow. Echipa clubului pentru copii din Bucuresti are o multime de propuneri de workshop-uri tematice gandite special pentru copii: fun science, ateliere senzoriale (pentru copii de 1-4 ani), ateliere traditionale romanesti, ateliere de origami sau quilling pentru copiii mai mari, plini de creativitate.

Mai mult, MiniArtShow poate veni la tine acasa cu toate cele necesare pentru ca petrecerea aniversara a copilului tau sa se transforme intr-o poveste pe care nu o va uita nicicand. Pe langa sesiunile de face-painting, echipa ii poate invata pe cei mici sa-si personalizeze tricourile (pictura), sa faca figurine din aluat sarat, sa picteze linguri sau masti, sa faca tablouri din ata si tot felul de materiale ciudate. Ciudat de creative. Astfel, fiecare prieten va pleca de la petrecere cu o amintire frumoasa. Cei mici ar putea, de asemenea, sa devina personajul preferat al unei povesti si sa-si imagineze ca joaca intr-o piesa de teatru. In fond, imaginatia nu are limite!

„Centrala de escalada”, Cluj

Se apropie ziua copilului tau. Vrei o petrecere inedita, diferita de cele clasice, cu multa miscare si adrenalina intr-un spatiu inchis? Atunci Centrala de escalada ar putea fi alegerea potrivita; pret de cateva ore, spatiul destinat petrecerii se poate transforma intr-o poveste plina de aventuri. Copiii se vor catara pe traseele amenajate de instructorii specializati in sala colorata si vor participa in echipa la diferite jocuri si competitii.

Jocul si aventura sunt ingredientele principale ale petrecerilor organizate la clubul de escalada din Cluj. In timp ce copiii se distreaza si isi consuma energia, parintii pot sta linistiti la povesti in pub-ul sau cafeneaua amenajate in incinta clubului. Sau, de ce nu, se pot relaxa la biblioteca – amenajata in acelasi spatiu.

„Jungle Party”, Cluj

Copilul tau este pasionat de Cartea junglei? Atunci ofera-i de ziua lui o petrecere nastrucnica, in acelasi ton. Clubul Jungle Party pune la dispozitia parintilor un spatiu pentru petreceri amenajat ca o jungla, cu liane, jocuri si activitati tematice distractive. Nu va fie teama ca veti fi singuri in jungla: exista personal instruit care are grija intotdeauna ca petrecerile sa fie reusite si sa se transforme in experiente de neuitat. Pe langa activitatile tematice, copiii se vor putea bucura si de alte facilitati: karaoke, face-painting, muzica si dans, jocuri si concursuri, dar si de clovnul care ii va invata sa modeleze baloane. Toti participantii la petrecerea aniversara vor primi cadouri la sfarsit.

„ArkADya”, Sibiu

Transforma ziua de nastere a copilului tau intr-o zi speciala la locul de joaca ArkADya din Sibiu. Este dotat cu cele mai moderne jocuri: LaserMaxx special pentru copii, console Wii, Xbox Kinect si PS3, mese de joc AirHokey, fussball, tacoball si biliard pentru adolescenti. Personalul clubului este calificat si dedicat petrecerilor aniversare pentru copii.

Cat timp copiii se distreaza, parintii pot socializa in jurul unui gratar pe terasa, unde exista un grill si o bucatarie amenajata cu toate cele necesare(aparatura si vesela).

Cauti cazare? Intra aici!