Travelminit – oferte speciale pentru Craciun si Revelion

Hotel Palace, HotelGuruDeja am intrat in ultima luna de toamna, iar sarbatorile de iarna ne bat la usa. Daca doresti sa iti petreci Craciunul sau Revelionul departe de casa, intr-un decor de vis, Travelminit ti-a pregatit cateva oferte de cazare.

Hotel Afrodita, Baile Herculane

Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost redeschis in anul 2012 si intampina clientii cu o arhitectura deosebita, un design de exceptie si finisaje la cele mai inalte standarde de calitate. Pachetul pentru Craciun 2015 (24.12 – 27.12.2015) include urmatoarele:

– 3 nopti de cazare cu mic dejun in sistem buffet suedez,

– 24.12: cina in sistem buffet suedez (bauturi nonalcoolice nelimitat pe parcursul servirii mesei), petrecere copii, vizita lui Mos Craciun, dulciuri si cadouri,

– 25.12: cina festiva traditionala, cu purcelusi la protap si ceaun in aer liber (inclus bauturi nonalcoolice si rachie fiarta),

26.12: cina in sistem buffet suedez (bauturi nonalcoolice nelimitat pe parcursul servirii mesei), program artistic, surprize.

Tariful este de 590 lei/persoana/minim 3 nopti. Acces gratuit la Spa: piscina, sauna, Jacuzzi, sala de fitness, loc de joaca pentru copii.

Hotel Afrodita 1

Hotel Green Palace, Sinaia

Asezat intr-un cadru natural, cu o minunata vedere la munte, Green Palace Hotel este o optiune serioasa daca sunteti in cautarea unei cazari in Sinaia. Green Palace Hotel este amplasat pe un platou montan intr-un cadru natural, deosebit si intim, fiind situat la aproximativ 350 m de telecabina,

Oferta pentru Craciun 2015 costa 600 lei/camera dubla/sejur si cuprinde urmatoarele:

– 3 nopti de cazare in camera dubla,

– parcare gratuita, wi-fi in toata locatia.

Hotel Green Palace

Hotel Palace, Baile Govora

Monument istoric construit la inceputul secolului XX, Hotel Palace a fost primul hotel cu baza de tratament proprie in Romania. Arhitectura hotelului are influente de Art Nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. In prezent hotelul Palace, este recent renovat, si pastreaza arhitectura originala. Baza de tratament este complet noua, utilata cu aparatura de ultima generatie, specializata pentru afectiuni respiratorii, reumatismale si cardiologice.

Oferta pentru Revelion 2016 este urmatoarea:

– 30.12: check in dupa ora 12, primire de bun venit, cina si divertisment,

– 31.12: mic dejun, excursie la crama si degustare de vin, pranz si divertisment,

– 01.01: brunch, pranz (petrecere romaneasca si divertisment), cina,

– 02.01: mic dejun, pranz si petrecere karaoke,

– 03.01: mic dejun.

Tariful este de 1900 lei/persoana. Accesul la Spa este nelimitata.

Hotel Palace - camere

Mai multe oferte pentru Craciun si Revelion puteti gasi pe site-ul Travelminit.