Unde isi petrec romanii concediul?

Hotel Afrodita, Baile HerculaneIn perioada 23 noiembrie 2015 – 22 ianuarie 2016, site-ul de rezervari Travelminit a realizat un studiu pentru a stabili care au fost cele mai apreciate unitati de cazare din Romania in anul 2015. Castigatorul detasat in preferintele celor peste 2.400 persoane care au votat a fost Hotelul Afrodita Resort & SPA din Baile Herculane, pe care l-au votat 6,3% dintre respondenti.

Ce-si doresc romanii: zona SPA, confort si mancare buna

In cadrul studiului, cele mai votate unitati de cazare din Romania au fost hoteluri si resorturi de 3* din zone montane, in special din regiunile Baile Herculane, Sovata, Bran si Poiana Brasov. Romanii au apreciat in primul rand zona SPA, confortul si preparatele culinare servite la restaurantele hotelurilor. Ospitalitatea personalului, aspectul camerelor si localizarea au contat mai putin in alegerea unitatii de cazare preferate.

Prima optiune: statiunea Baile Herculane

Romanii care au votat prefera sa-si petreaca zilele de concediu in resorturile din statiunea balneo-climaterica Baile Herculane, unde se pot relaxa la SPA si beneficiaza de tratamente cu ape termale. Conform specialistilor, apele termale ajuta in tratarea afectiunilor aparatului digestiv si urinar, precum si a unor afectiuni metabolice si endocrine.

Afrodita Resort & SPA 3*, cel mai votat hotel din cadrul studiului Travelminit, a fost renovat recent si a primit premiul pentru noutate la Gala Turismului Romanesc 2014, facand parte din proiectul Roman Thermal Spas of Europe. Situat in mijlocul muntilor Domogled, in centrul statiunii Baile Herculane, resortul ofera 2 restaurante cu preparate traditionale romanesti si cu specific international, camere cu vedere spre munte, centru SPA cu piscina, sauna, cada de hidromasaj, centru fitness si loc de joaca pentru copii. Izvoarele cu apa termala se afla la cel mult 2 km distanta.

Printre hotelurile nominalizate se numara si Hotel Szeifert 3* din Sovata, Club Vila Bran 3*, Hotel Alpin 4* din Poiana Brasov si Danubius Health Spa Resort 4* din Sovata.

Studiul a fost realizat pe un esantion de peste 2.400 de persoane care au votat voluntar pe site, fara a exista variante sau optiuni de vot, ci fiind necesara numirea hotelului considerat ca fiind cel mai bun din Romania.