10 unități de cazare din Sinaia pentru o vacanță relaxantă

După bunătățile de sărbători și timpul petrecut alături de cei dragi, încă o mini vacanță la început de an este întotdeauna o idee buna. Mai ales dacă îți petreci sejurul de ianuarie la munte, înconjurat de natură și aer curat.

Am pregătit pentru tine o listă cu 10 unități de cazare pentru un sejur minunat la Sinaia, una dintre stațiunile de munte cele mai cunoscute de la noi din țară. Pe lângă vizitarea orașului, a Castelului Peleș sau Pelișor, aici se poate și schia în sezon.

Opus Villa

Situată în centrul istoric al stațiunii, la 800 de metri de Castelul Peleș, Opus Villa are o capacitate de 24 de persoane și un total de 12 camere cu băi proprii.

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare oferă și mobilier de grădină, terasă la soare, grătar, zonă de relaxare, biliard, tenis de masă și parcare păzită.

Hotel Oblique

Cu un total de 20 de camere, unitatea de cazare impresionează prin designul camerelor, având ca inspirație marile orașe ale lumii. Aici te poți bucura de diverse stiluri de design, de la romantismul Parisului la aerul boem al Lisabonei, de la exotismul Dakarului la eleganța Londrei, de la somptuozitatea Vienei până la regalitatea stațiunii Sinaia.

Hotel Oblique oferă și servicii SPA, lounge library, Jacuzzi exterior, grădină exterioară și saună uscată.

Pensiunea “La Teleferic”

Pensiunea La Teleferic este o pensiune de familia, cu 7 camere cu băi proprii, având, în total, o capacitate de 14 persoane. Este situată lângă telecabina din Sinaia, la poalele munților și la doar 3 minute de centrul orașului.

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare oferă și mic dejun proaspăt pregătit inclus în prețul camerei, parcare gratuită și cameră pentru depozitarea schiurilor.

Elexus Apartments

Apartamentele Elexus se află  în regim hotelier și sunt sitúate chiar în zona parcului central din Sinaia.

Există 15 apartamente dintre care poți alege, printre care: 4 apartamente cu 2 dormitoare și living în care se găsește și șemineu, 2 apartamente cu 2 dormitoare și living, 2 apartamente de tip studio, 7 apartamente cu 1 dormitor și living + 1 salon privat care se poate pune la dispoziția oaspeților contra unei taxe.

Apartamentele sunt dotate cu chicinetă proprie echipată, iar Castelul Peleș se află la aproximativ 1 kilometru distanță.

Vila Condor

Vila Condor este o pensiune situată în Sinaia, la 2,5 km de telecabina Cota 2000 și la 3 km de Castelul Peleș. Oferă acces gratuit la Wi-Fi, grădină cu facilități de grătar și parcare gratuită. Unitatea de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și are o capacitate totală de 16 persoane.

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Pensiunea are lounge comun, bucătărie comună bine echipată și zonă de luat masa, iar în incinta vilei poți juca biliard gratuit.

Cel mai apropiat restaurant este la aproximativ 400 metri de metri de Vila Condor Sinaia.

Pensiunea Valea Prahovei

Pensiunea Valea Prahovei este amplasată lângă hotel Riviera la numai 1.5 km de Castelul Peleș și 2 km de telecabina Sinaia.

Unitatea de cazare dispune de 24 de camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 57 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, pensiunea pune la dispoziție parcare păzită, grătar, terasă în aer liber și ceaun.

Casa Natalia

Situată la 1,8 km de centrul oraşului Sinaia, Vila „Casa Natalia” dispune de 6 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 15 persoane.

Casa Natalia oferă acces gratuit la internet WiFi, parcare privată gratuită, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, zonă de relaxare, serviciu zilnic de menaj și servicii de spălătorie (contra cost).

Pensiunea Teo

Pensiunea Casa Teo este situată la marginea Parcului Naţional Bucegi, la 100 de metri de telecabină și la 2 kilometri de Castelul Peleș. În incinta pensiunii se află și o cafenea cu terasă și vedere la pădure.

Unitatea de cazare dispune de 9 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 20 de persoane. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privată cu o cadă spa sau duş cu hidromasaj și balcon.

Vila Domina

Situată la poalele munților, Vila Domina oferă peisaje spectaculoase chiar din grădină, iar stilul arhitectural te face să te simți ca în fața unui castel adevărat.

Unitatea de cazare se  află la doar 400 de metri de Castelul Peleș și 2,3 kilometri de pârtia de schi.

Vila dispune de 7 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 12 persoane. Fiecare cameră are grup sanitar propriu, iar vila se închiriază doar integral.

Apartament Carol

Apartamentul Carol este un apartament în regim hotelier, extrem de confortabil și se află la etajul 8/9 al complexului de apartamente de vacanță în care este situat.

Dispune de loc de parcare,  bucătărie complet echipată și utilată, baie cu cadă și jacuzzi, dormitor cu pat matrimonial King size și living cu canapea/pat queen-size, având o capacitate de maxim 4 persoane.

Apartamentul dispune  și de o terasă mare, care are priveliște directă spre munții împăduriți, oferind, astfel, un cadru natural de poveste.