20 de unități de cazare pet-friendly din România

By Gladskikh Tatiana/shutterstock

Dacă ai un animal de companie, probabil te-ai gândit de cele mai multe ori la posibilitatea de a-l lua cu tine în vacanță. Pentru a-ți pregăti următorul concediu alături de prietenul blănos, ți-am pregătit o listă cu 20 de unități de cazare din România care sunt pet-friendly.

Hotel Relax *** Sovata

Dacă îți dorești o vacanță relaxantă în care să te bucuri de natură și de aer curat, îți propunem un sejur la Hotel Relax, în stațiunea balneară Sovata, renumită pentru lacurile ei helioterme cu cea mai mare concentrație de salină din lume. Hotelul este situat într-un cadru natural de vis și dispune de 22 de camere, de tip clasic (pentru 2 persoane) și suită (pentru 3 persoane). Sejurul include cazare în regim de demipensiune și acces gratuit la zona de SPA, cu piscină, 3 tipuri de saună și jacuzzi. Prietenii blănoși au de asemenea acces gratuit, indiferent de talie.

Vila Chambers’n Charm, Brașov

Cu geamuri înalte și o priveliște minunată către Tâmpa și orașul Brașov, Vila Chambers’n Charm este o vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov. Proprietatea oferă camere premium, fiind decorate diferit, create pentru cei care apreciază serviciile deosebite ale hotelurilor botique. Animalele de companie sunt primite gratuit, fără niciun cost. Pentru o cameră dublă cu terasă și vedere la munte prețul începe de la 380 lei/noapte cu mic dejun și wellness incluse. Te poți relaxa la jacuzzi, baie de aburi turcească, saună sau șezlonguri la plajă în grădina vilei.

Rezervă fără avans și cu anulare gratuită oricândpoți achita cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/vila-chambersn

Sea Horse Guest House, Năvodari

La mică distanță de centrul orașului Năvodari se află proprietatea Sea Horse Guest House și dispune de 4 camere duble matrimoniale, fiecare cu baia proprie. Camerele sunt dotate cu TV, aer condiționat și minifrigider. Proprietatea acceptă gratuit animalele de companie, iar prețul unei camere duble pornește de la 160 lei/noapte.

Rezervă fără avans și cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/seahorse-guesthouse

Casa Ruxandrei, Constanța

În inima Constanței, chiar în centrul vechi, la 5 minute de plajă, Casa Ruxandrei oferă 8 camere spațioase cu băi proprii, dintre care 7 dintre acestea au balcon. Proprietatea se află în imediata apropiere a plajei Modern și vă puteți bucura de plajă, cât și de cele mai cunoscute obiective turistice ale Constanței aflate la câteva minute de mers pe jos. Animalele de companie sunt binevenite contracost. Prețul unei camere duble cu balcon începe de la 260 lei/noapte.

Plătește cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/casa-ruxandrei

Pensiunea Casa Noastră, Vama Veche

Casa Noastră se află la doar 500 de metri de malul Mării Negre, având numai 2 camere ce pot acomoda 4 persoane, perfectă pentru un weekend împreună cu cei mai buni prieteni și cu animaluțele de companie. Camerele oferă vedere la grădină și băi proprii dotate cu duș. Gara Mangalia este la 11 kilometri distanță de proprietate. Camera pentru 2 persoane începe de la 120 lei/noapte, iar dacă vrei să închiriezi întreaga pensiune prețul începe de la 350 lei/noapte:

Rezervă acum: https://travelminit.ro/casa-noastra

Pensiunea Italiana, Brașov

În centrul vechi al Brașovului, printre istorie și clădiri cu o arhitectură deosebită, se găsește Pensiunea Italiană care oferă 15 camere spațioase cu baie proprie și o curte cu foișor. Animalele de companie sunt acceptate contracost. Prețul unei camere duble începe de la 99 lei/noapte cu pat matrimonial.

Rezervă fără avans cu anulare gratuită oricând și poți plăti cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/pensiunea-italiana

Complex Poienița, Costinești

Hotelul Poienița este situat foarte aproape de plajă, la numai 20 de metri de mare. Camerele au aer condiționat și balcon, iar o cameră standard pentru 2 persoane începe de la 180 lei/noapte. Hotelul dispune și de un restaurant de tip bufet cu autoservire și de un restaurant rustic cu terasă la care se pot servi preparate tradiționale și internaționale. La 800 de metri se află și un parc de distracții, iar gara se află la 10 minute de mers pe jos. Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

Poți achita cu tichete de vacanță cu anulare gratuită cu până la 2 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/complex-poienita

Hotel Orizont, Suceava

Hotelul este situat la 5 kilometri de centru și de cetatea Suceava, având o poziționare accesibilă pentru punctele de interes din zonă. Animalele de companie pot fi aduse în hotel gratuit, iar o cameră dublă pornește de la prețul de 96 de lei/noapte.

Rezervă acum fără avans cu anulare gratuită oricând, dacă planurile tale se modifică. Poți plăti cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/hotel-orizont

Casa Sibielul Vechi, Sibiel

Cu vedere spectaculoasă la munte, proprietatea este situată în Sibiel și oferă o zonă de plajă privată, grădină și grătar. Casa are 3 dormitoare, un living, o bucătărie și 2 băi cu duș. Orașul Sibiu este situat la 23 de kilometri distanță, iar stațiunea Păltiniș se află la 28 de kilometri. O cameră dublă cu balcon pornește de la 480 de lei/noapte, iar animalele de companie pot fi aduse gratuit.

Rezervă cu 30% avans și anulare gratuită până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/casa-sibielul-vechi

Grand Korona Hotel & Camping, Eforie Nord

Situat la nici 200 de metri de plajă, Grand Korona Hotel & Camping pune la dispoziție 14 camere cu băi private în stațiunea Eforie Nord. Zona este una liniștită, perfectă pentru a te deconecta de la cotidian. O cameră cu pat matrimonial începe de la 120 lei/noapte, iar animalele de companie pot fi aduse fără o taxă suplimentară.

Rezervă fără avans cu anulare oricând. Poți plăti cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/grand-korona-hotel

Alte unități care acceptă animale de companie:

  1. Casa de oaspeți Dr. Demeter Bela, Rimetea
  2. Hotel Pam Beach Resort & Spa, Olimp
  3. Cabana Africa, Vama
  4. Hotel Aqua Thermal Spa & Relax, 1 Mai
  5. Hotel Long Street, Brașov
  6. Casa Vale ~ Casa Pelu, Vale
  7. Pensiunea Palace, Odorheiu Secuiesc
  8. Hotel Grand, Eforie Nord
  9. Apartamente Nice & Cozy, Timișoara
  10. Hotel Opal, Jupiter