Oradea – 7 idei de cazare

Hotel Ramada- OradeaAflat in imediata apropiere a Bailor Felix, Oradea poate fi considerat un oras turistic dar si un important centru comercial din aceasta zona a tarii, dispunand astfel de numeroase si diverse optiuni de cazare pentru toate tipurile de bugete.

Double Tree Hilton Oradea 5*

Lantul hotelier Hilton nu mai are nevoie de nici o recomandare, numele vorbeste de la sine si comanda excelenta. Singurul hotel de 5 stele din Oradea, Double Tree by Hilton din Oradea se afla pe malul Crisului la doar cativa kilometri de centrul orasului si 12 km de Baile Felix, intr-o locatie linistita si pitoreasca.

Hotelul dispune de camere double, twin sau suite impartite in functie de existenta unei terase sau a unui balcon pe categorii tarifare diferite. Toate camerele hotelului dispun de aer conditionat, televizor cu ecran plat, mini bar, fier de calcat si baie proprie.

Internetul WiFi este gratuit in intreg hotelul.

Printre facilitatile hotelului se numara si o piscina interioara cu un jacuzzi, o sala de fitness, o terasa exterioara si centru business.

Restaurantul hotelului serveste preparate mediteraneene ce pot impresiona chiar si pe cei mai mari gurmanzi.

Astoria Grand Hotel 4*

Astoria Grand Hotel este una dintre cele mai elegante unitati de cazare din Oradea. Hotelul de 4 stele redefineste luxul, bunul gust si clasicul inca de la primul pas in incinta hotelului.

Asezat la doar un minut de teatrul de stat, Astoria Grand Hotel este o optiune de cazare ultra centrala ce se ridica la standardele celor mai pretentiosi iubitori de lux si rafinament.

Hotelul dispune de camere Duble, camere Duble de Lux si camere Junior Guest Room decorate intr-un stil clasic, elegant, perfect pentru oaspetii cu gusturi rafinate. Toate camerele dispun de aer conditionat, WiFi si internet prin cablu gratuit, televizor smart LCD, birou de lucru si baie proprie.

Restaurantul si barul hotelului se ridica la standardele de calitate impuse de categoria de stele si chiar o depasesc datorita bucatarilor de mare renume ce aduc pe masa preparate din bucataria internationala intr-o prezentare ireprosabila.

Qui Hotel Rooms 3*

Cel mai elegant hotel de 3 stele din oras se afla intr-o zona extrem de linistita din centrul orasului. Designul modern al camerelor hotelului se ridica cu mult peste categoria de stele in care acesta este incadrat, cu lumini difuze, mobilier din lemn de cea mai buna calitate si combinatii cromatice perfecte ce dau viata si personalitate fiecarei camere in parte.

Camerele duble si single cu tablouri moderne deasupra patului, birou cu veioza si spatiu de lucru, WiFi gratuit, aer conditionat, televizor cu ecran plat si baie proprie, fac din oferta Qui Hotel Rooms una pe care multi turisti o prefera in defavoarea unor variante de 4 stele.

Sky Hotel 3*

O alta locatie din categoria de pret mediu este Sky Hotel situat intr-o zona extrem de linistita de la marginea orasului. Sky Hotel se remarca prin numarul de recenzii pozitive adunate atat de la turistii din tara cat si de la turistii straini care lauda in principal atmosfera relaxanta si de vacanta promovata de design-ul hotelului si personalul amabil si prietenos.

Cele 30 de camere ale hotelului dispun de baie in camera, TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, minibar, WiFi si aer conditionat.

Micul dejun este servit in regim de bufet suedez, iar oaspetii Sky Hotel au la dispozitie pe parcursul sejurului o baie de abur si o sala de fitness.

Hotelul se afla la 8 km de aeroport si la doar 6 km de Baile Felix.

Aparthotel 3*

Primul hotel de apartamente din Oradea deschis in luna aprilie a anului 2008 a demonstrat in cei aproape 6 ani de activitate ca acest concept nou are cerere si pe piata de turism romaneasca.

Situat central, in apropierea raului Cris, hotelul Aparthotel combina idea de cazare in regim hotelier cu toate facilitatile oferite de un hotel tipic.

Apartamentele propuse de Aparthotel au marimi cuprinse intre 60 mp si 130 mp, fiecare cu baie proprie si bucatarie complet echipata. Oaspetii hotelului au acces gratuit la WiFi, internet prin cablu si parcare.

Hotelul dispune de gradina si terasa exterioara iar micul dejun poate fi servit in camera.

Guest House Daniel 2*

Pentru turistii cu un buget limitat, o optiune de cazare ieftina insa curata si primitoare, este Pensiunea Daniel, situata in centrul istoric, la 2 kilometrii de gara si 4 km de aeroport.

Renovata complet in anul 2011, pensiunea ofera camere dotate cu TV, internet WiFi si minibar, in suite de catre 3 sau 2 dormitoare, ori camere single si twin.

Restaurantul Guest House Daniel serveste specialitati locale pregatite dupa retete traditionale, iar micul dejun poate fi servit in camera. Parcarea este gratuita.

Casa Bia

Casa Bia este situata la 1 km de centrul orasului si la o distanta de 5 minute de mers pe jos de parc. Aceasta ofera unitati de cazare in regim hotelier de tip self catering.

Unitatile de cazare au living cu canapea, bucatarie complet utilata, baie privata cu dus, uscator si WiFi gratuit.

Oaspetii Casa Bia au la dispozitie o parcare gratuita si se pot folosi de facilitatile amenajate pentru gratar din gradina bine ingrijita.

Aceasta optiune alternativa de cazare se distinge prin bunul gust cu care totul este decorat, intimitate si atmosfera calduroasa.

Numarul maxim de oaspeti ce pot fi primiti in casa de vacanta este de 4 persoane.