9 cazări din Oradea la sub 100 lei/noapte/persoană

Ciocan Cosmina Carmen/Shutterstock

Dacă nu ai avut încă ocazia să vizitezi Oradea, te sfătuim să o faci! Aspectul vienez al orașului este dat de arhitectura veche, de apele curgătoare care-l strabat și de numeroasele parcuri și arii protejate. Știai că orașul de pe Crișul Repede era supranumit în perioada interbelică “Micul Paris”?

Oradea găzduiește un complex de monumente arhitecturale, unic în Europa de Est – Cetatea Oradea. Mai mult, jocul de stiluri arhitecturale – secession, baroc, eclectic – îl transformă într-un oraș european, cu o încărcătură estetică fascinantă!

Iată 9 unități de cazare din Oradea la sub 100 lei/noapte/persoană:

Oradea Gray Apartament

Călduros și cochet, apartamentul oferă un dormitor cu un pat moale, saltea memory și perne de cea mai bună calitate. Bucătăria este complet utilată, cu tot necesarul gătirii unei mese gustoase. Baia este dotată cu cadă, iar în apartament vei găsi mașină de spălat haine și uscător.

Este localizat într-un cartier liniștit, supravegheat cu camere video, având magazine alimentare, sală de fitness, salon de înfrumusețare, cafenea și parc pentru copii în apropiere. Locurile de parcare sunt private și gratuite. Apartamentul este la doar 3,2 km distanță de centrul orașului, Cetatea Oradea se află la 2,5 km distanță, iar Aquapark-ul Nymphaea la 3 km distanță.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Hostel Posticum

Complexul Posticum din Oradea este casă de oaspeţi și totodată centru cultural și spiritual.Casa de oaspeți a complexului se află în zona cea mai liniștită a orașului, într-o oază de verdeață, fiind deschisă atât pentru turiști, cât și pentru diverse programe culturale.

Centrul cultural oferă diverse programe de la concerte clasice și jazz pâna la vernisaje, și îți pune la dispoziție o terasă și grădină pentru relaxare. Începând cu 2020, unitatea de cazare oferă oaspeților sesiuni zilnice gratuite de yoga și meditație.

Camerele cu interior din lemn sunt decorate cu mobilier funcțional și confortabil, cu aer condiţionat, WI-FI și TV. Acestea au baie privată, cu duș. Baia termală din Băile Felix se află la 7 km de Posticum Host. Gara principală se găsește la aproximativ 3 km.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Three Rivers Apartments

Situat pe malul Crișului Repede, 3Rivers Apartments este un complex de 3 apartamente. Apartamentele sunt dotate cu o cameră sau 2 camere, WiFi gratuit, cu baie și bucătărie proprie. Unitatea de cazare este situată la 200 de metri de parcul acvatic Nymphaea și la 700 metri de Cetatea Oradea.

Te poți relaxa pe terasă sau în grădina spațioasă a proprietății, iar dacă călătoriți alături de familie sau prieteni puteți organiza un grătar în curtea unității de cazare. Poți rezerva cazarea fără avans și cu anulare gratuită oricând.

Vila Gardenia

Vila Gardenia se află la mai puțin de 1 km de cetatea Oradea, cu restaurant, bar și vedere la oraș. Pensiunea pune la dispoziție camere de familie. De asemenea, camerele pensiunii sunt prevăzute cu zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și baie privată cu duș și uscător de păr. Unităţile de la Vila Gardenia includ aer condiţionat şi birou.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Pensiunea Phoenix

Pensiunea Phoenix este situata intr-o zona linistita din centrul civic aproape de toate punctele cheie ale orasului Oradea. Pensiunea are 15 camere dotate cu bai proprii cu cabina de dus, cablu tv si conexiune net (cablu si wireless), minibar. Locatia dispune si de o parcare inchisa si supravegheata 24 h din 24.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Vila Carla Residence

Carla Residence este situată în Oradea într-o zonă liniștită departe de zgomotul și agitația orașului. Vila dispune de camere spatioase si confortabile cu un design elegant, dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare LED si minibar. Curtea va ofera spatiu verde cu zona de relaxare

Cazarea se poate rezerva cu vouchere de vacanță, iar rezervarea poate fi anulată gratuit cu până la 2 zile înainte de check-in.

Pensiunea Góbé Csárda

Construit în stil maghiar transilvănean tradiţional, Góbé Csárda se află la 15 minute pe jos de centrul oraşului Oradea şi oferă camere pline de culoare şi restaurant. Capacitatea totală a pensiunii este de max. 45 de persoane, cu camere de 2 și 3 paturi. Pensiunea are și trei apartamente. Fiecare cameră este mobilată diferit şi reprezintă diferitele regiuni ale Transilvaniei, prin pictura de pe mobilier. Toate camerele sunt dotate cu baie, televizor, iar unele camere au aer condiționat. Camerele în interior sunt lambrisate, iar tavanul este cu grinzi în stilul caselor țărănești.

Pensiunea este formată din mai multe clădiri ce înconjoară o curte interioară, care se folosește noaptea ca parcare închisă, și în vreme bună ca grădină de vară.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Vila Liana

Vila Liana este situată într-o zonă liniștită, cu aer curat și o priveliște panoramică. Vila dispune de 3 camere spațioase, luminoase, 2 duble cu baie proprie și una triplă cu baie mare alăturată camerei, care are și cadă cu jacuzzi.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, mobilier nou și o bucătărie complet utilată la dispoziția oaspeților. Dispuneți gratuit de WIFI și zonă de grătar.

Vila este situată la câțiva pași de Mânăstirea Sfintei Cruci, la 3 minute de Aquapark Nymphaea, 7 minute de Piața Unirii, Biserica cu Luna, Palatul Vulturul Negru, 6 minute de Spitalul Județean și 5 minute de Cetatea Oradea.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

Apartament Premium Stylish Stay

Apartamentul ”Premium” al Stylish Stay se află în ansamblul rezidențial nou Ared, din zona centrală a orașului Oradea, chiar lângă centrele comerciale și shopping Prima Shops, Lotus Retail Park și Kaufland Decebal. Acest apartament se evidențiază prin eleganța în care au fost îmbinate elementele premium cu care este dotat.

Bucătăria este complet utilată cu aparatură de ultimă generație, dormitorul are saltea cu memorie de 160X200cm. Dacă vei călători alături de familie sau prieteni, în living-room canapeaua este extensibilă cu o saltea de 140X190 cm. Balconul unde îți poți bea cafeaua de la înălțime are două intrari, una din living si una din dormitor.

Cazarea se poate rezerva fără avans și cu anulare grauită oricând sau cu vouchere de vacanță.

=