Cazare in Romania – 5 unitati in Timisoara

RaminaTimisoara este unul din orasele importante ale tarii, un adevarat nod pentru cei care calatoresc in vestul Europei atat cu masina cat si cu avionul. Indiferent daca te afli in tranzit in oras, ai o escala mai lunga intre doua avioane sau pur si simplu vrei sa vizitezi orasul in drum spre Ungaria, Germania sau chiar mai departe, Timisoara este unul din cele 10 orase din Romania care merita vizitate si intotdeauna o optiune buna pentru o escapada.

Cand ajungi in oras, nu uita sa vizitezi Casa Bruck, Muzeul Banatului, Palatul Baroc, sa te plimbi prin Piata Unirii si Parcul Botanic, in Parcul Trandafirilor si pe aleea de promenada Corso, care-si pastreaza inca farmecul de odinioara, cand reprezenta un adevarat simbol al inaltei societati timisorene.

Iata si 5 sugestii de cazare in Timisoara, oferite de Travelminit.

Hotel Baron**

Pentru calatorii care ajung la Timisoara cu avionul, Hotelul Baron este perfect pentru cazare, fiind situat pe principala cale de acces in oras (E70), la 2km de Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. In plus, centrul orasului se afla la numai 5 minute cu masina de hotel, astfel incat poti vizita fara probleme atractiile sale turistice. In imediata apropiere se afla bazinul olimpic, un centru Spa, Muzeul Satului si Padurea Verde, o adevarata oaza de liniste si verdeata, in care este amenajata si gradina zoologica.

Complexul dispune de 16 camere mobilate modern si dotate cu baie proprie cu dus, TV cu programe prin cablu, balcon si internet WiFi gratuit. Poti sa mananci la restaurantul cu terasa al hotelului, cu un meniu international ce poate satisface oricand gusturile cele mai rafinate.
Tarif*: 90 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Pacific***

Amplasat in apropierea Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara, hotelul pacific poate fi o alegere la fel de inspirata pentru oamenii de afaceri aflati in tranzit in acest oras, dar si pentru cei care vor sa faca un popas de o zi sau doua in drumul lor spre tarile din vestul Europei. In plus, complexul accepta si cazarea animalelor de companie (caini si pisici) in schimbul unei taxe. Cele 21 de camere deosebit de confortabile sunt dotate cu internet WiFi gratuit, TV cu programe prin cablu, baie proprie cu dus, telefon, minibar, aer conditionat.

Oaspetii hotelului beneficiaza de transfer gratuit de la/la aeroport, check-in de la ora 10:00 gratuit si check-out pana la ora 13:00 gratuit.
Tarif*: 220 de lei camera tripla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Normandia***

La numai 2km de centrul orasului Timisoara si de principalele atractii turistice ale orasului de pe Bega, pensiunea Normandia este situata intr-o zona linistita a orasului, la 5minute de mers pe jos de baile termale locale. Pensiunea dispune de 10 camere primitoare amenajate la standarde occidentale, cu facilitati care ofera tot confortul dorit: baie proprie cu dus, internet WiFi gratuit,TV cu programe prin cablu, aer conditionat. In incinta locatiei exista o curte interioara cu terasa in aer liber si un spatiu amenajat pentru fumatori.
Tarif*: 195 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Hotel President***

Ferit de traficul marilor artere, hotelul President beneficiaza de o amplasare ideala,in apropierea a trei repere importante ale orasului: zona de business, centrul istoric si centrul comercial. In plus, este amplasat intr-o zona de vile elegante, ceea ce-i confera un aer aparte, confort, liniste si discretie. Complexul ofera 18 spatii de cazare elegante, relaxante si confortabile, cu dotari moderne: aer conditionat, TV cu programe prin cablu, telefon cu linie directa internationala, internet WiFi gratuit, minibar, baie proprie cu dus. La parterul hotelului este un restaurant si o sala de conferinte. De asemenea, hotelul dispune si de parcare proprie securizata.
Tarif*: 230 de lei camera dubla executive gold/noapte (cu mic dejun)

Hotel Ramina***

Situat la numai 2 km de Aeroportul International “Traian Vuia” si la 10 minute de centrul orasului Timisoara, hotel Ramina este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul, cat si pentru oamenii de afaceri. Complexul dispune de 36 de locuri de cazare (in camere single, duble si apartament de lux) linistite si confortabile, decorate individual. Toate sunt dotate cu telefon, internet WiFi gratuit, TV LCD cu programe prin cablu, seif, minibar, baie proprie cu dus. De asemenea, hotelul are si un restaurant cu o capacitate de 170 locuri.
Tarif*: 180 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru perioada 17-18 septembrie 2016