Săptâmâna Albă a reducerilor la Travelminit: 7 oferte sub 600 de lei:

La Travelminit a început Săptămâna Albă a reducerilor și până pe 21 noiembrie îți poți achiziționa și tu câteva cele mai avantajoase pachete de cazare. Acestea includ reduceri de până la 39%, ceea ce înseamnă că poți pleca în vacanța pe care ți-o dorești și să plătești un preț redus aproape la jumătate.

Descoperă mai jos 7 oferte sub 600 de lei cu mic dejun sau demipensiune.  

Pensiunea Chez Marie Brateș

Dacă îți dorești să petreci 3 zile alături de prieteni într-un loc în care să te relaxezi la piscină, să te bucuri de curtea imensă și frumos amenajată, dar să ai și posibilitatea de a vizita diverse obiective turistice în apropiere, vino la Pensiunea Chez Marie din Brateș. Pentru că este dotată cu un super centru wellness, vei putea profita aici de piscina interioară, de saună și de sala de fitness. În plus, din Brateș poți ajunge cu ușurință la cascadele Frasin, Goșmanu și Răchitiș sau la cele 3 cascade de pe Bolovăniș. Dacă în grupul tău sunt și pasionați de istorie poți vizita în zonă Muzeul de artă Iulia Hălăucescu din Tarcău sau Cetatea Domnească din Piatra Neamț.      

Hotel PrincesSophie**** Sighișoara

Hotel PrincesSophie din Sighișoara oferă un pachet de cazare pentru 2 nopți în care tu să te simți cât mai răsfățat. Odată ajuns aici, în camera de hotel te va aștepta o sticlă de vin din partea casei, în semn de bun venit. Atmosfera plăcută, elegantă, care denotă rafinament, este completată de serviciile ireproșabile pe care acest hotel le oferă. Dacă vrei să te plimbi pe străduțele înguste și pietruite ale Sighișoarei, să vizitezi clădirile istorice medievale, dar și să faci cele mai instagramabile fotografii prin Cetate, vino la Hotel PrincesSophie **** din Sighișoara.

Vezi mai multe opțiuni de cazare în Sighișoara.

Casa Firuța***Borșa

Dacă îți plac ieșirile în natură și preferi cazările cu iz rustic, Travelminit îți recomandă oferta Casei Firuța din Borșa, județul Maramureș. Timp de trei zile te poți bucura de priveliștea superbă din curte care oferă o panoramă spre Masivul Toroioaga și spre Pietrosul Rodnei. În timpul iernii, atmosfera de aici este una de basm, mai ales că turiștilor li se pun la dispoziție de către pensiune costume populare. Fotografiile pe care le poți face îmbrăcat în port popular, cu munții înzăpeziți, sunt doar o parte dintre cele mai frumoase amintiri cu care te vei întoarce de aici.    

Hotel Best Western Plus****Lido Timișoara

Timișoara este unul dintre orașele cu cele mai bogate patrimonii arhitecturale și culturale din România. Dacă nu ai apucat să vezi acest centru turistic, acum este momentul. Travelminit îți pune la dispoziție o super cazare la Hotel Best Western Plus Lido****. Cunoscutul lanț hotelier oferă un pachet pentru 2 nopți, cu mic dejun, acces la saună și sală de fitness și bonus, un tur ghidat al orașului și transport gratuit inclus. Dacă îți dorești să vizitezi Timișoara pentru că freamătă de viață, de tinerețe și în orice colțișor ascunde o terasă chic, Travelminit îți recomandă să te cazezi Hotel Best Western Plus Lido.

Lebăda Luxury Resort and Spa***** Crișan

Lebăda Luxury Resort and Spa este cu adevărat un hotel care oferă tot confortul de care tu și partenerul/a aveți nevoie. Dacă vrei să te bucuri de 3 zile în rai, Travelminit îți recomandă să profiți de oferta acestui resort cu SPA: piscină interioară încălzită, saună umedă, saună uscată și acces la sala de fitness. Deși îți poți petrece toată perioada în acest complex superb fără să te plictisești, ține cont de faptul că el este situat în inima Deltei Dunării, una dintre cele mai faine destinații din țară.  

Hotel Vital ***Băile Felix

O altă superofertă Travelminit din cadrul campaniei Săptămâna Albă a reducerilor este pachetul de 2 nopți pus la dispoziție de Hotel Vital din stațiunea Băile Felix. Situat chiar în apropierea celebrului Lac cu Nuferi, Hotel Vital își întâmpină turiștii cu o piscină interioară cu apă încalzită, cu saună uscată și salină. Stațiunea este recunoscută pentru apele sale termale vindecătoare, așa că dacă suferi de afecțiuni reumatice, aici este locul perfect în care să le tratezi. Achiziționează-ți oferta și petrece câteva zile de relaxare și răsfăț, mai ales că vei avea parte și de o reducere de 40% la Aqua Park President. 

Hotel Sulina Internațional****Mamaia

Hotel Sulina Internațional impresionează prin eleganța camerelor și prin profesionalismul serviciilor.  Situat chiar în stațiunea Mamaia, acest hotel garantează un concediu de vară plin de distracție și vibe pozitiv. Profită de moment și achiziționează oferta pusă la dispoziție de Travelminit: 3 nopți de cazare, cu mic dejun inclus la numai 595 de lei.

Dacă te-am convins că Săptămâna Albă a reducerilor Travelminit este momentul ideal să-ți planifici concediile pentru perioada următoare, intră pe promotii.travelminit.ro și descoperă toate ofertele.