5 idei pentru ca acest 8 martie sa fie unul special

8 martieIti doresti ca acest 8 martie sa fie atat de special, incat sotia sau prietena ta sa nu-l uite niciodata, nu-i asa? Crezi ca un simplu buchet de flori, oricat de parfumate si oricat de frumos aranjate ar fi, nu este suficient de graitor si nu ar putea sa exprime tot ceea ce simti pentru ea. Ti-ar placea mai degraba sa-i dedici intreaga zi si sa va bucurati impreuna de momentele frumoase.

Travelminit iti vine in intampinare cu 5 idei pe care le poti lua in calcul pentru ca acest 8 martie sa fie unul special. Iata ce ai putea face:

Petreceti seara la teatru

Un spectacol de teatru este apreciat intotdeauna de orice femeie – cu atat mai mult cu cat o seara de acest gen este anuntata sub forma unui cadou de 8 martie. Teatrele din Bucuresti au cateva oferte din care poti alege ceea ce stii ca-i place: comedia “Las’ ca stim noi!” (care se joaca pe scena Teatrului Elisabeta, de la ora 19:00), “Pinguinii Melomani” (piesa care poate fi urmarita la Teatrul Excelsior, de la ora 18:00), “Ivanov” (la sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, de la ora 18:30), “Tarelkin” (se joaca la Teatrul Metropolis, de la ora 19:00), “Trei generatii” (la Teatrul Odeon, de la ora 19:00), “Tartuffe” (are loc la Sala Mare a Teatrului de Comedie, de la ora 19:00), “Un barbat si mai multe femei” (se joaca la Teatrul de Arta, de la ora 19:15), “Cum se cuceresc femeile”(la Teatrul Metropolis, de la ora 20:00) sau “Cine iubeste, plateste” (Godot Café Teatru, de la ora 20:00).

Ofera-i un city break la munte sau la mare

Stim, anul acesta 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, “cade” intr-o marti, o zi de lucru obisnuita care nu iti lasa prea mult spatiu de manevra. Si totusi, tu iti doresti ca acest 8 martie sa fie unul special, o zi pe care sa nu o uite toata viata. Ca sa-ti atingi scopul, ai putea sa-i oferi iubitei tale un city break la munte sau la mare; nu mai e mult pana in weekend, iar vremea se anunta foarte frumoasa. Cateva zile petrecute in doi pe o plaja romantica de pe litoralul Marii Negre (poate chiar o plaja salbatica) sau intr-o statiune montana au toate sansele sa se transforme intr-o amintire de neuitat. Un decor ametitor va asteapta la Fundata, intr-unul din satele uitate de lume din minunata Transilvanie sau, de ce nu, in Defileul Dunarii.

O cina romantica

Cine spune ca o cina romantica oferita de 8 martie este iesita din uz? O seara petrecuta la restaurant poate fi cu totul si cu totul speciala daca localul este bine ales, are un decor intim si placut, iar muzica de fundal nu-ti incearca rezistenta timpanului. Alege un meniu usor, stropit cu sampanie si indulcit cu multa ciocolata, si iti garantam ca acest 8 martie va fi unul special. Aici vei gasi si cateva idei de restaurante din Bucuresti care merita incercate cel putin o data.

Petrece 8 martie in mijlocul naturii

Daca iesirile la restaurant sau la teatru ti se par oarecum banale – sau ai apelat deja la ele anul trecut -, poate ca n-ar fi rau ca anul acesta sa sarbatoriti Ziua Femeii in mijlocul naturii. O plimbare in doi cu bicicleta sau chiar pe jos poate fi un prilej foarte bun pentru a va cunoaste mai bine sau pentru a va testa limitele. In plus, parfumul iubirii devine mult mai pregnant in aerul curat de primavara. Daca esti din zona Maramuresului, atunci poti alege unul din aceste trasee de bicicleta. Si Dobrogea dispune de trasee amenajate pentru bicicleta, asa cum si Transilvania poate fi descoperita (si) de pe doua roti – zona Viscri in special. Chiar si cei din Capitala pot urma un traseu de o zi cu bicicleta, pe langa unele dintre cele mai frumoase obiective turistice ale sale.

Picnic la Palat

O zi de neuitat si un 8 martie cu totul si cu totul special il puteti petrece la picnic. Una dintre cele mai frumoase “pajisti” din jurul Bucurestiului este cea de la Palatul Mogosoaia, aflat la numai 15km de Capitala. Va puteti plimba prin gradinile superbe ale palatului si apoi va puteti retrage in linistea padurii, la un picnic. Lacul, padurea, palatul, aleile pietruite si gradinile de trandafiri alcatuiesc un decor fermecator, perfect pentru o zi asa de speciala.