Află cum poți călători în siguranță folosind filtrul COVID-19 din motorul de căutare TravelMinit.ro

By Mostovyi Sergii Igorevich/shutterstock.com

După o perioadă în care am luat pauză de la vacanțe și călătorii, acum putem planifica un concediu în România. Pentru a merge cât mai liniștiți în vacanță, am introdus pe site-ul nostru, www.travelminit.ro, un filtru unic de selecție în motorul de căutare, ce include măsurile de prevenţie împotriva COVID-19 implementate de unităţile de cazare partenere. Astfel, când accesezi site-ul nostru, pe lângă preț, destinație, facilități, tipurile de cazare, acum poți alege filtrul măsuri de prevenție COVID-19.

Peste 1000 de parteneri afișează măsurile implementate

Venim în întâmpinarea voastră cu o varietate mare de unități de cazare, mai exact peste 1000 de parteneri afișează pe Travelminit.ro măsurile implementate de la redeschiderea unității. Dorim să vă oferim toate condițiile optime de a rezerva o vacanță în contextul actual. Și, cel mai important, este să vă simțiți în siguranță în concediul pe care îl planificați.

Care sunt măsurile de prevenție?

By Biglues/shutterstock.com

Măsurile afișate pe site-ul nostru sunt adiacente celor obligatorii impuse de lege. Astfel, puteți alege ca următoarea casă de vacanță să aibă:

  • Dotări pentru siguranța tuturor: dispenser dezinfectant, covorașe dezinfectante, plexi la recepție, marcarea locurilor de așteptare, afișarea mesajelor informative.
  • Măsuri preventive pentru siguranța personalului: purtarea de măști și mănuși, instruirea personalului privind igienizarea, monitorizarea zilnică: temperatură și stare de sănătate.
  • Măsuri preventive pentru siguranța oaspeților: reducerea capacității de cazare, monitorizarea temperaturii la check-in, mini pachet de igienă.
  • Procedura check-in/plată: check-in, check-out online, check-in prestabilit, solicitare servicii telefonic/online, plata contactless/PO, diferențiere ușă check-in/check-out.
  • Masă: room-service, servicii de catering de la alte restaurante, take away, a la carte, servirea în serii a meselor, distanță între mese, servire open space, olivieră monodoză, tacâmuri/pahare de unică folosință.
  • Curățenie cu dezinfectanți profesionali: a suprafețelor comune (clanțe, întrerupătoare, card de acces etc.), în spații comune, la locurile de joacă, curățenie generală de mai multe ori pe zi.
  • Wellness: acces cu programare prealabilă în saună/fitness/piscină, amplasarea șezlongurilor respectând distanța socială.

Intră pe www.travelminit.ro și alege-ți următoarea destinație de vacanță!